4.8 5 0 15 15 Syampu Anti-Kelemumur CLEAR Complete Soft Care memberikan penjagaan bagi rambut yang rosak serta kulit kepala. Dirumus dengan Teknologi Triple Anti-Dandruff, syampu anti-kelemumur ini membolehkan kulit kepala menghilangkan, menahan dan menghalang kelemumur supaya rambut bergaya yang sihat.
  • 4.8 Daripada
  • 15 Ulasan

Ulasan

11/10/2019
Clear
Terbaik... kulit kepala saya pun rasa selesa... Tiada lagi kegatalan kuli kepala... Haruman pun enak...wangi sukanya Hara pun mampu milik...
09/10/2019
Syampoo
Sangat best kelumumur tiada .. rambut lembut rasa lebih segar bau yang wangi ..
09/10/2019
Really love it
Helps to keep my hair smooth and shiny. The smell is good. Price reasonable
05/10/2019
bagus
shampoo yang terbaik dalam kebanyakan shampoo yang saya pernah guna. rambut jadi kurang gugur.
04/10/2019
Good
Sympoo yang bagus..dapat merawat masaalah rambut kelumumur saya..saya sangat berpuas hati.
02/10/2019
Amat berkesan
Setelah mencuba pelbagai jenis produk syampu yang sesuai untuk masalah seperti kelumumur.. Ternyata syampu rambut jenama ini yang amat sesuai, serasi dan berkesan untuk kulit rambut saya.. Terima kasih masalah saya kini makin berkurang
28/09/2019
syampoo clear
Sebelum ni saya dah banyak cuba syampoo jenama lain tapi sejak mencuba syampoo clear saya amat menyukainya dan tak pernah beli yang lain dah.Pakai sedikit sahaja tapi buihnya banyak.I like it😍
26/09/2019
Clear anti-dandruff nourishing shampoo
Keharuman yang berpanjang dan paling best kelemumur pada rambut beransur hilang. Kulit kepala dah tak gatal. Seisi keluarga samgat selesa. Harga sangat berbaloi dan suka beli bila ada promosi !!
24/09/2019
good
good product quality...verry recommend to used this product.. i give 5 star for this product..
23/09/2019
Penyelesaian rambut berminyak
Sejak pakai shampoo ni,rambut bebas dari masalah kelemumur.Rambut jadi lembut dan tak berminyak dah.Bau pun fresh je.
18/09/2019
produk yang lama diyakini
memang guna dan tak pernah tukar kepada jenama lain..sesuai juga untuk rambut yang gugur
09/09/2019
Terbaik
Dah lama guna jenama ni. Selalunya kalau anti dandruff mesti akan buat rambut jadi kasar kan.tapi kalau guna yang ni, kulit kepala kurang gatal sebab kelumumur makin kurang plus rambut pun lembut and wangi! Luv this!
08/09/2019
Clear
Love this shampoo as my scalp is no longer itchy and my hair is smooth and manageable
05/09/2019
Kelumumur hilang 100%
Sy keja bertudung seharian. Balik kulit kepala berpluh. Gatal akikat kulit kepala berkelumumur. Byk syampoo dah sy cuba.. Tp kelumumur tetap tak hilang, kawan suruh sy guna clear.. Dan sy happy sgt2 masalah sy swlesai.. Dan rambut sy lembut terurus. Tq clear
04/09/2019
tiada lagi kelumumur
clear dapat menghilangkan kelemumur di kulit kepala saya

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama