CLEAR Micellar Scalp Therapy Series

4.6 5 0 295 295 Cubalah CLEAR Micellar Scalp Therapy Series yang baru – siri syampu Micellar & 0% silikon yang pertama dari CLEAR, mampu membersihkan kulit kepala dengan berkesan untuk rambut ringan dan bebas dari kelemumur* <br> <p>Ciri-ciri produk: <br> • Syampu Micellar Scalp Therapy yang pertama dari CLEAR dengan 0% silikon & parabens <br> • Diadun menggunakan 100% ekstrak bahan semulajadi bersama haruman botani <br> • Diformulasikan dengan teknologi anti-kelemumur bagi menghalang kelemumur* <br> • Formula 0% silicon membuatkan rambut anda beralun dan berasa segar <br> • Bebaskan kulit kepala daripada kelemumur* & kekotoran untuk rambut ringan dan berbau hebat <br> <br> *tiada kelemumur kelihatan dengan penggunaan kerap<br> <br> Klik <a href="http://bit.ly/ClearMicellarSeries" target="_blank" style="color:#2c0d61">SINI</a> untuk maklumat lanjut
CLEAR Micellar Scalp Therapy Series

Ulasan

22/05/2020
Bau yang harum dan sangat nyaman
Bau yang sangat wangi dan sangat puas hati memakainya, selesa sangat
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
03/03/2020
Lighten no dandruff
Very satisfied with CLEAR Micellar Scalp Therapy.. I have no more terrible dandruff and feel more confident..
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
18/02/2020
terbaik
saya suka memakai shampoo ini. sangat menyegarkan selepas pakai.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
14/02/2020
Fresh cool unbelievable
Sangat memuaskan. Berbaloi dengan wang. Ianya adalah saru jenama yang sangat diyakini. Sangat boleh di percayai. #htcmyxClearMST #CLEARMY #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
11/02/2020
Effective, freshness and worthy
Clear micellar scalp therapy sangat berkesan dalam menangani masalah kelemumur. Ia juga melembutkan rambut dan memberi rasa segar dan harum #htcmyxClearMST #CLEARMY #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
07/02/2020
Terbaik..sy mesti beli
Suka sgt sgt.akn teruskan guna product ini.terima kasih
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
28/01/2020
Kesegaran rambut terjamin
Hello guys!! This CLEAR MEN SCALP THERAPY PURIFING MIELLAR ANTI DANDRUFF SHAMPOO is very recommended. Confirm will make your day with weightless hair freshingly dandruff-free! Healthy hair begins with a healthy scalp. Clear Micellar Scalp Therapy Series is the first micellar and 0% silicone range from CLEAR, the formulation of the shampoo is carefully crafted to leave your scalp clean and breathable. #htcmyxclearmst #clearmy #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
15/01/2020
Smells great!
I really love the new clear micellar scalp theraphy, make my dandruff dissapear in juat one wash and really smells great! I wear a hijab and I totally love it!! #htcmyxClearMST #CLEARMY
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
15/01/2020
White tea extract is good to smell.
The shampoo with white tea extract is good to smell. My hair look smooth and less dandruff after using this new product from CLEAR. Thanks CLEAR. #htcmyxClearMST #CLEARMY
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
15/01/2020
用过clear micellar 感觉头发柔顺许多,而且头皮也不会痒痒。
之前是用其他牌子头皮痒,然后衣服会有头皮屑,不能解决头皮屑的问题。用了clear 就没有这方面的问题了。
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/01/2020
Refreshing, Energizing and Comforting!
Masa mula pakai, bau dia..perghhh.. wangi.. Sejuk je rasa bila digomol dikepala ni. Apa rasa lepas cuci? Rambut rasa segar je, tak lembut sangat, tak keras sangat, just feel good rambut ni. Kalau dulu masa pakai syampoo lain, rambut mesti macam iklan kat TV, "guna jari pun boleh". Tapi dengan CLEAR Micellar Scalp Therapy Series terbaru, bukan takat kelemumur je makin berkurangan, tapi kesegaran yang tak pernah rasa masa pakai jenama lain dapat dijelmakan dengan agak memuaskan sekali! Terima kasih @hometesterclubmy sebab kasi peluang mencuba produk terbaru di pasaran. Pandangan saya? Saya syorkan untuk anda mencubanya! Oh ya.. ni Clear for Men ok! #htcmyxclearMST #CLEARMY #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/01/2020
Easy, Clear and effective
The CLEAR Micellar Scalp Therapy Series was very effective on our hair expecially my children hair was clean free from any dandruff and itching. Beautiful results
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
12/01/2020
Segar, berkesan, terbaik
Produk yang saya cari selama ini. Ianya amat berkesan, kulit kepala saya bebas dari kelemumur sekarang, rasa segar setiap kali lepas menggunakannya. Rambut saya kurang berminyak dan lebih selesa memakai topi untuk jangka masa yang lama. Apabila berpeluh rambut kurang berbau, tidak seperti sebelumnya. T Saya tidak akan bertukar kepada jenama yang lain. Pasti akan menggunakannya selamanya. #htcmyxClearMST #CLEARMY #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
10/01/2020
Truly blessed!
I am truly blessed to be chosen to try this product. I am satisfied with the result, bye bye dandruff!
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
10/01/2020
I really like the shape of the bottle
I really like using it. My hair feel so smooth would recommend. I would also like to try other product
  • Diuji di rumah dengan produk percuma

Galeri Penguji

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama