4.6 5 0 285 285 Cubalah CLEAR Micellar Scalp Therapy Series yang baru – siri syampu Micellar & 0% silikon yang pertama dari CLEAR, mampu membersihkan kulit kepala dengan berkesan untuk rambut ringan dan bebas dari kelemumur* <br> <p>Ciri-ciri produk: <br> • Syampu Micellar Scalp Therapy yang pertama dari CLEAR dengan 0% silikon & parabens <br> • Diadun menggunakan 100% ekstrak bahan semulajadi bersama haruman botani <br> • Diformulasikan dengan teknologi anti-kelemumur bagi menghalang kelemumur* <br> • Formula 0% silicon membuatkan rambut anda beralun dan berasa segar <br> • Bebaskan kulit kepala daripada kelemumur* & kekotoran untuk rambut ringan dan berbau hebat <br> <br> *tiada kelemumur kelihatan dengan penggunaan kerap<br> <br> Klik <a href="http://bit.ly/ClearMicellarSeries" target="_blank" style="color:#2c0d61">SINI</a> untuk maklumat lanjut
CLEAR Micellar Scalp Therapy Series
  • 4.6 Daripada
  • 285 Ulasan

Ulasan

15/01/2020
White tea extract is good to smell.
The shampoo with white tea extract is good to smell. My hair look smooth and less dandruff after using this new product from CLEAR. Thanks CLEAR. #htcmyxClearMST #CLEARMY
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
15/01/2020
用过clear micellar 感觉头发柔顺许多,而且头皮也不会痒痒。
之前是用其他牌子头皮痒,然后衣服会有头皮屑,不能解决头皮屑的问题。用了clear 就没有这方面的问题了。
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/01/2020
Refreshing, Energizing and Comforting!
Masa mula pakai, bau dia..perghhh.. wangi.. Sejuk je rasa bila digomol dikepala ni. Apa rasa lepas cuci? Rambut rasa segar je, tak lembut sangat, tak keras sangat, just feel good rambut ni. Kalau dulu masa pakai syampoo lain, rambut mesti macam iklan kat TV, "guna jari pun boleh". Tapi dengan CLEAR Micellar Scalp Therapy Series terbaru, bukan takat kelemumur je makin berkurangan, tapi kesegaran yang tak pernah rasa masa pakai jenama lain dapat dijelmakan dengan agak memuaskan sekali! Terima kasih @hometesterclubmy sebab kasi peluang mencuba produk terbaru di pasaran. Pandangan saya? Saya syorkan untuk anda mencubanya! Oh ya.. ni Clear for Men ok! #htcmyxclearMST #CLEARMY #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/01/2020
Easy, Clear and effective
The CLEAR Micellar Scalp Therapy Series was very effective on our hair expecially my children hair was clean free from any dandruff and itching. Beautiful results
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
12/01/2020
Segar, berkesan, terbaik
Produk yang saya cari selama ini. Ianya amat berkesan, kulit kepala saya bebas dari kelemumur sekarang, rasa segar setiap kali lepas menggunakannya. Rambut saya kurang berminyak dan lebih selesa memakai topi untuk jangka masa yang lama. Apabila berpeluh rambut kurang berbau, tidak seperti sebelumnya. T Saya tidak akan bertukar kepada jenama yang lain. Pasti akan menggunakannya selamanya. #htcmyxClearMST #CLEARMY #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
10/01/2020
Truly blessed!
I am truly blessed to be chosen to try this product. I am satisfied with the result, bye bye dandruff!
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
10/01/2020
I really like the shape of the bottle
I really like using it. My hair feel so smooth would recommend. I would also like to try other product
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
09/01/2020
bersih segar wangi
CLEAR Micellar Scalp Therapy sangat berkesan dalam menhilangkan kelemumur saya dengan penggunaan kerap. Kulit kepala lebih bersih dan segar. Ia juga berbau wangi. Saya akan bertukar kepada CLEAR Micellar Scalp Therapy. Saya sangat-sangat berpuas hati. #htcmyxClearMST, #CLEARMY, #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
08/01/2020
Moisture, nice smell, effective
Once I lathered the shampoo, I’m totally fall in love with the pomegranate smell of it. As an anti-dandruff shampoo, it works effectively to keep my dandruff away and did not dried up my hair while keep it moisture! #htcmyxClearMST #CLEARMY #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
07/01/2020
Fresh, Smell Good & Less Hair Loss!
I love the green tea smell..Feel very fresh after used the conditioner because got mint flavor. I really love it! My hair also more soft, less hair loss & scalp! I am super duper love it! Now, consume it for foreverrr... :)
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
07/01/2020
Fresh, Smell Good & Less Hair Loss!
I love the green tea smell..Feel very fresh after used the conditioner because got mint flavor. I really love it! My hair also more soft, less hair loss & scalp! I am super duper love it! Now, consume it for foreverrr... :)
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
06/01/2020
CLEAR Micellar sangat berkesan
Selepas menggunakan CLEAR Micellas Scalp Therapy kini rambut saya sudah bebas kelemumur sepenuhnya.selain itu rambut terasa ringan dan lembut..saya suka menggunakan CLEAR Micellar Scalp Therapy.saya akan mengesyorkan kepada kawan dan ahli keluarga saya.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
06/01/2020
Best fresh clean
Love this product so much.. i feel fresh, clean.. no more snow, no more itchy.. feel more confident to wear my scarf without worry of itchy & dandruff..
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
05/01/2020
Super Clean & Fresh!
This shampoo deeply cleanse scalp and leave locks feeling fresh. My hair feels clean and light­weight, which allows my curls to bounce up, but not so light that I get fly-aways and frizz. There is more shine, my ends no longer feel as fraz­zled and my scalp feels mois­turised with­out being greasy. Next, I love the packaging and the colour. #htcmyxClearMST, #CLEARMY, and #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
05/01/2020
uat rmbt jd lbh nmpk ykn tnpa kelemumur.
CLEAR Micellar Scalp Therapy buat rambut jd ringan dan lebih nampak yakin dan selesa tanpa kelemumur.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama