4.6 5 0 403 403 Kini dengan TripleGold Lifting & Firming Complex yang menggabungkan ramuan seperti Black Gold Caviar dengan 24K Nano Gold & Plant Phyto Gold. <p>Alamilah perubahan pada kulit anda dengan rangkaian CaviarGold yang akan meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit, sejurusnya memberikan anda kulit yang lebih sihat: CaviarGold Firming Cleanser, CaviarGold Firming Lotion, CaviarGold Firming Eye Serum dan CaviarGold Firming Cream.
  • 4.6 Daripada
  • 403 Ulasan

Ulasan

15/11/2019
firming and moisturized the skin
My skin type is combination, try and feel skin more firm, GOOD
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
14/11/2019
Berkesan Menyakinkan Menganjalkan
After smgu stop product xxxx baru sy mula gunakan tester dari Clinelle Caviar Gold dan selepas 10hari penggunaan kulit muka saya lbh anjal dan terasa perbezaan dr sblom ini. Slps menggunakan clenaser dan apply lotion rasa sgt segar. Eye serum bagus utk lingkaran bawah mata yg lebam wlpn gel agak melekit bg sy. The most favourite adalah firming cream especially bila bgn tido kulit muka rasa lembut. Saya sgt berpuas hati dgn product ini dan pastikan akan beli untuk repeat slps tester ini habis. Tq sbb berikan product ini kepada sya.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
14/11/2019
Makes skin younger
Dah 7 hari guna produk ni dan benda yg paling suka sekali ialah dia punya firming cleanser dgn firming lotion. Lepas pakai cleanser dia memang kulit rasa best sgt. Firming lotion dia pun cepat menyerap dan tak melekit. Dua2 ni ada bau sikit tapi bau yang mmg best la. Firming cream pula tak berapa nak suka sebab tekstur dia krim, so bila tengah hari tu jadi mcm melekit. Maybe dia lebih sesuai utk kulit jenis kering. Jadi, kita pki je krim ni waktu malam sebelum tidur and yes, bgun pagi kulit rasa best tak kering, maybe sebab dlm aircond. Firming eye serum pula macam tak bagi kesan ketara sangat. Ada garis2 yang hilang tapi mungkin sebab baru 7 hari dan memang eyeline kat area mata ni teruk sangat kejadiannya. Rasanya kalau kita sambung lagi pakai ada juga perubahan walau lambat. Kesimpulannya range produk clinelle yang baru ni memang best especially dua produk tu yang definitely memang akan continue pakai. #htcmyxClinelleCaviarGold #ClinelleCaviarGold #ClinellyMy #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
14/11/2019
effective and affordable
I love the organic herbal smell of this products. the whole range are with some gold glitter which are quite nice. and it did its promises. would like to try further.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
14/11/2019
Good for money
I love everything about Clinelle Caviar Gold. I can feel that it improve my skin texture. After using the eye serum, the line are less visible. I totally recommend this clinelle caviar gold line because it really hydrates my skin and makes it more brighter and uplifted! Totally awesome
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/11/2019
Glorified, Restorative and Excellent
Cleanser It does not leave my skin dry and it also gives a refreshed feel each time.Just a little squeeze is all you need . Lotion Nothing like the ordinary toner which is water based . Its thicker ,more like gel .Runs smoothly on my skin and absorbs immediately into skin . The only complain i had about is the packaging . The bottle opening is large . I wouldnt wanna waste unneccessary leaks. Cream This cream has milky texture but wont leave your skin oily . It absorbs fast into skin. Leaving it feeling moisturised for long hours . It also improved my skin elasticity. Smell is pleasant . Eye Serum I have dark circles as a result of lack of sleep .Having to try this for a week , I see a significant difference in the result . My fine lines are diminishing . Lightens up & liftens my eye area . Overall , Caviar Gold Series is really good . I feel rejuvenated. My skin feels firmer and renewed . On the bright side my fine lines slowly dissapears . I would recommend these to everyone.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/11/2019
Soft, glow and radiant
Clinelle Caviar Gold sangat membantu kulit muka saya menjadi lebih tegang dan lembut. Di antara produk Clinelle Caviar Gold yang menjadi kegemaran saya adalah Firming Lotion di mana ia memberikan kesan memutih serta menganjalkan kulit muka. Teksturnya juga agak pekat dan mudah meresap ke kulit muka. Ia tidak mempunyai bau yang wangi tetapi ia juga tidaklah terlalu teruk untuk dibandingkan dengan produk kecantikan yang lain. Anyway, this is a great product for those who looking for firming and whitening effect. Really recommended. #htcmyxClinelleCaviarGold #ClinelleCaviarGold #ClinellyMy #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/11/2019
good, effective product
i received the sample and have tested on my skin, i can feel the my under eye wrinkle is slightly reduce
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/11/2019
This is WORTH!!
This is my first time using Clinelle CaviarGlod, Is definitely a good product and I can see the result after 3 days of using it! Thanks for introduce this to me!! #ClinelleCaviarGlod #ClinellyMy #Hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/11/2019
very effective product
i have try this product on my face and i did not bring ant greasy feel and it did help to reduce wrinkles under my eye
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/11/2019
smell good, no extra essence, good touch
the result not shown in short period of time, i think the result only come when use longer time. but the smell is good, texture is good, when apply on face it's easily absorb and leave no remains on skin.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
12/11/2019
Firming, moisturising, glowing
My skin looks firmer especially at areas like eyes because there is a lot of wrinkles there. I noticed some of very fine wrinkles gone and it makes me so happy after realising how the skincare works. Thank you Clinelle for the generous sample kit.! #htcmyxClinelleCaviarGold, #ClinelleCaviarGold, #ClinellyMy, #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
12/11/2019
suka krim mata kesan nya begitu cepat
saya suka krim untuk mata sebab dia cepat mengurangkan kesan garis halus dan hitam#ClinelleCaviarGold
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
12/11/2019
Definitely gonna buy
My skin type is combination. I used this products straightly after receiving it. The cleanser and mosturiser smelled nice and fragrance. The lotion also great. The eye serum is water based and not sticky after applied it. I think i shoud use this serum longer to get best result. So far I am comfortable and suitable with this caviar gold series. It does not break out my skin. Recommended and definitely gonna buy this!
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
12/11/2019
肌肤变亮白些
洗面乳没有泡泡还真的有点不习惯,但洗的很干净。眼睛下和鼻子周围有变亮白,不会那么干燥了,有丰满些了。
  • Diuji di rumah dengan produk percuma

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama