4.5 5 0 252 252 Lindungi kulit wajah anda daripada kotoran dengan Cosmoderm Perfect Balanced Toning Lotion. Rawatan losyen toner yang melegakan ini diformulasi dengan 20,000ppm Kalamin dan berupaya meredakan kulit kemerahan untuk tampil lebih berseri. Ia juga mengandungi Prebiotik demi meningkatkan lagi kemampuan penyerapan pada kulit, agar kulit anda terasa lebih lembap selepas setiap kali anda menggunakannya. Ayuh kembalikan keserian semula jadi kulit anda dengan losyen toner yang efektif ini.
Cosmoderm Perfect Balanced Toning Lotion
  • 4.5 Daripada
  • 252 Ulasan

Ulasan

11/01/2021
Perfect, very convenience
Easy to use, I love how it don't feel sticky when applied as it is easily absorb. Of you have a redness this lotion definitely will help you to reduce it
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
11/01/2021
Love fully recommended
I love this type of toning lotion. It does not sticky, suitable to my skin.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
08/01/2021
merawat menghilangkan memulih
cosmoderm perfect balanced toning lotion ini merawat kulit saya dari kerosakan luar kulit.ia juga memulih kulit saya dari kesan kulit lama dan membaiki kulit saya
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
07/01/2021
Saya suka memakainya
Produk ini dapat memberikan kelembapan kepada kulit dan wajah. Terasa segar bila memakainya.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
01/01/2021
Sangat selesa dan berkesan
Sangat bagus dan berkesan pada kulit yang bermasalah.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
25/12/2020
Best products
My first time use this product but all good and my skin look different after Use this product
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
24/12/2020
Good lotion
Good lotion, let my skin soft, Moisturizing and skin look good
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
19/12/2020
Moisturising , cleaning and hydration
Good for me in case that work from home now, not really have to wash my face using cleanser, just clean with this lotion. It's clean and easy. After use this balance lotion, hmm moistrue I can feel it but improve in skin pinky didn't feel much of that. Overall good product, thank you
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
18/12/2020
moisturizes and perfect
It helps with my combination skin types which is oily and dryness. This product really helps in the redness of my skin to tone down and moisturizes my skin in some parts. I really love cosmoderm perfect balances toning lotion for daily use. Really recommended for skin type like me
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
18/12/2020
effective,gentle & affordable
i love how it helps to maintain my skin hydration.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
17/12/2020
Very good product!
My skin is getting better after using cosmoderm perfect balanced toning lotion. Thankyou very much!
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
16/12/2020
Terbaik.. 👍🏻 😊 Terima kasih..
Produk terbaik.. 👍🏻 Terima kasih, cosmoderm perfect balanced..
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
16/12/2020
I like cosmoderm
Kulit muka terasa sangat lembut selepas beberapa kali gunakan Cosmoderm Perfect Balanced Toning Lotion, juga memberikan kelembapan pada kulit.Saya suka sangat
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
16/12/2020
The best hydrating lotion I ever tried.
Losyen muka ini sangat sesuai bagi yang mempunyai masalah kulit muka kering dan kusam. Namun saya tidak merekomensi kepada yang mempunyai masalah kulit berminyak. .
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
16/12/2020
Gentle, Hydrating and beneficial
I love how it feels really nice on skin after application and the fact that it hydrates the skin really well after continuous usage. Would recommend this to friends who are looking for toner that would provide hydration and an equal balance of toning benefits.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama