4.4 5 0 38 38 <p>Pelembut Fabrik Blooming Garden Daia dapat menyahbau dengan berkesan dan menyegarkan fabrik dengan haruman yang memikat.</p> <p>Fabrik menjadi lebih mudah untuk digosok, kering selesa, bebas kedut. Sesuai untuk semua jenis fabrik: tuala, pakaian dalam, cadar, jean, baju, dan pelbagai lagi serta bagus untuk pakaian bayi.</p>
  • 4.4 Daripada
  • 38 Ulasan

Ulasan

1/03/2019
bau yang Harum dan kekal
saya suka daia sebab bila basuh baju bau yang harum dan kekal pada baju yang di basuh
12/11/2018
Daia best
Sy sudah mencuba dan sgt berpuas hati dgn pelembut Daia dan pakaian lebih harum serta lembut tahan lama... Pakaian juga senang dilipat dan digosok tanpa berkedut yg bnyk...
8/02/2018
saya memang pengguna produk ni...bau wangi yg sangat2 wangi...fabrik pon lembut...
10/11/2017
Baunya wangi sangat2. Kita dah tak perlu pakai perfume sebab wangi :) Fabrik pun lembut dan xberkedut. Tak perlu buang masa nak iron baju lagi. Saya suka kannya!
14/10/2017
Saya telah cuba pelembut daia ini,bau nya sungguh harum semerbak.Saya sukaknya,pakaian kekal harum dan selembut sutera.Tiada lagi bau hapak pada pakaian walaupun hari hujan.
20/04/2017
Sangat wangi dan kain menjadi lebih lembut. Sangat di syor kan utk suri rumah kerana daia blooming garden fabric softener mengurangkan kedutan.
14/03/2017
Saya memang akan recommend produk ini pada semua orang.Baunya kekal lama.Sangat wangi dan sesuai untuk semua keluarga.
12/01/2017
Baunya yg sngt wangi dan mgurangkan kedutan pda pakaian
10/01/2017
saya selalu guna produk ini, best menyegar kan bau tahan lama,bila nak iron pun senang.
4/12/2016
Produk pelembut no 1 bg saya... Pelembut Fabrik Blooming Garden Daia dapat menyahbau dengan berkesan dan menyegarkan fabrik dengan haruman yang memikat hati saya sekeluarga..
29/11/2016
softener yang paling best pernah saya guna. pakaian sentiasa bau harum sepanjang masa dan mudah untuk digosok.terima kasih DAIA
12/11/2016
Baunya sungguh harum dan menyegarkan.Sangat sesuai bagi keluarga yang ingin berjimat kerana harganya mampu dimiliki dengan kualiti yang baik.
3/08/2016
saya baru bertukar pelembut daia ini.. setelah pertama kali guna.saya sudah mulai suka dengan baunya yang nyaman n wangi. mmg terbaik la...
31/07/2016
Membuatkan baju lembut serta selesa dipakai dengan haruman yang berkekalan lama dan yang pasti harganya juga amat berpatutan.
24/06/2016
saya suka dengan keharuman baunya dah kain jadi sangat lembut

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama