5 daripada 5 ulasan
mengesyorkan
Shampoo Dove Micellar Hya Keratin Shine diformulasikan dengan Micellar untuk pembersihan lembut dan menanggalkan kekotoran. Diperkaya dengan Kompleks Hya-Keratin, ia memberikan hidrasi mendalam dan mengunci kilauan pada kutikel, membantu mengekalkan kelembapan selama 72 jam untuk rambut yang kelihatan lebih berkilau.
*Berdasarkan ujian instrumental terhadap shampoo dan perapi Dove berbanding shampoo tanpa perapi
Perapi formula Micellar yang ringan ini memberikan nutrisi mendalam dan melicinkan rambut. Diperkaya dengan Kompleks Hya-Keratin, ia menghidrat secara mendalam dan mengunci kilauan pada kutikel, membantu mengekalkan kelembapan selama 72 jam untuk rambut yang kelihatan lebih berkilau.
Minyak Nourishing Perlindungan Dove Micellar Hya Keratin Shine yang baharu memberikan hidrasi mendalam dan perlindungan untuk kilauan yang lebih menyerlah. Diperkaya dengan Kompleks Hya-Keratin^, ia menghidrat secara mendalam dan melindungi helaian rambut daripada haba, memberikan hidrasi selama 72 jam dan kilauan tahan lama.
*Untuk hidrasi dan kilauan terbaik, gunakan bersama Hya Keratin Shine Shampoo dan Conditioner.
*Berdasarkan ujian instrumental berbanding shampoo tanpa perapi. ^Keratin Vegan
rambut wangi
saya suka lah produk ini sebab wangi dan sihatkan rambut kita saya suka produt ini lagi satu jimat lah daripada beli mahal mahal bagus beli ini murah dan sangat wangi dan kelilimumur saya pun hilang tau.
rambut lebih lembut & licin
selepas beberapa hari guna shampoo ni rambut jadi lebih lembut dan licin. sebelum ni rambut saya kering dan kusam. sekarang menjadi lebih berkilat dan tak mengambang. sekarang rambut saya dah tak kusut & bau nya sangat wangi. saya sangat recommended untuk korang semua guna shampoo ni jugak.
Shappo wangi
Shampoo ni buat rambut jadi lembut and wangi. ..hilang gatal-2 kepale lepas pakai shampoo ni, kulit kepale saya lepas pakai shampoo ni jadi kurang minyakk and hilang gatal-2 krpale
Dove Hya Keratin Shine
Dove Hya Keratin Shine sangat sesuai bagi yang memounyai masalah rambut rosak, disyorkan kerana memberi rambut kita sihat semula
My hair finally stopped complaining
I tried Dove Hya Keratin Shine and my hair instantly acted like it just came back from a holiday. The shine is real and the smoothness is next level. I kept touching my hair like wow since when did you behave this nicely. Other shampoos never gave me this clean lightweight feel but this one makes my hair look like I actually put effort even on days I didn’t. Now I am lowkey addicted because my hair refuses to go back to its old drama.