4.6 5 0 29 29 Cuaca tidak sesuai unuk mencuci pakaian? Cubalah Dowdy Expert Indoor Dry; perapi kain pekat yang melawan bau hapak walaupun dalam keadaan tertutup. Dirumuskan dengan kuasa Antibac, ia mencegah bau hapak dalaman dan meninggalkan aroma menyegarkan pada pakaian keluarga anda.
  • 4.6 Daripada
  • 29 Ulasan

Ulasan

16/10/2019
Wangi dan tahan lama
pelembut pakaian yang sangat wangi dan tahan lama..sidaj dalam rubah dalam cuaca yg redup pun masih berbau wangi
16/10/2019
I like it
Sesuai digunakan ketika musim hujan. Kerana baju yang dijemur didalam rumah tidak akan berbau hapak.
10/10/2019
Tiada bau hapak
Tiada bau hapak walaupun dijemur di dalam rumah. Sesuai untuk mereka yg tinggal di apartment dan mereka yg tiada masa menjemur pakaian di luar. Haruman menyenangkan
03/10/2019
Downy Expert Indoor Dry
Sangat sesuai untuk cucian dalaman di rumah apartment. Pakaian tak berbau hapak dan baunya menyegarkan seluruh rumah. Pakaian berbau harum dan wangi sepanjang hari, lembut dan mudah di gosok.
01/10/2019
Downy
Ia mengurangkan bau hapak pada baju walaupun jemur dalam rumah je bila musim hujan tapi bau wangi dia tetap kekal tahan lama
28/09/2019
Downy
Wangi dan tahan lama. Saya sangat suka bau nya kekal wangi di pakaian. Setiap kali basuh baju. 1 rumah bau wangi 😍
23/09/2019
Tiada bau hapak
Musim hujan biasa nya baju berbau hapak sebab sidai dalam rumah.Tapi bila pakai Downy Expert Indoor ni,pakaian kekal wangi berhari-hari walaupun sidai dalam rumah.Suka sangat!😍
19/09/2019
wangian yang menyegarkan
saya amat suka dengan downy ini. kain menjadi wangi harum sentiasa. anak saya juga puji dengan wangian nya. terima kasih downy.
11/09/2019
Pilihan no.1
Pelembut pakaian paling best!!! Haruman yg menenangkan, lembut & pakaian mudah digosok.
09/09/2019
Wangi sangat!
Macam biasa memang wangi sangat.kalau sidai dalam rumah habis wangi satu rumah tak payah guna air fresheners dah.
07/09/2019
😘
Bau wangi n kalau cuace mendung sye sidai baju kt dlm rmh pun...tetap bau wangi..dan lembut pada baju..sye suke😘
04/09/2019
i love it
smell so good. really helpful. it's become my 1st choice
28/08/2019
great
rumah saya tingkat tiga. jadi untuk jemur baju di luar sangat susah. saya hanya menjemurb didalam rumah. kadang-kadang baju kembali hapak. tetapi sejak menggunakan downy baju saya tidak hapak lagi
23/08/2019
Good product
Recommended!!best ever downy perfume.Make our clothes softens and add a fragnance to them
23/08/2019
Expert
For me, It's indeed one of the best products I tried especially during rainy days. I surely recommend it to other moms.

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama