4.6 5 0 44 44 Rasai kebaikan susu dan jus buah-buahan sebenar di dalam satu pek dengan Dutch Lady Juicy Milk. Padat dengan kebaikan kalsium, Vitamin A, C dan E, alamilah kehebatan susu & jus ini di kedai berhampiran anda!
Dutch Lady Juicy Milk
  • 4.6 Daripada
  • 44 Ulasan

Ulasan

05/10/2019
Dutch Lady Juicy
Perisa baru. Ia sangat sedap dan anak saya sangat menyukainya. Setiap kali pergi ke kedai memang saya akan membelinya untuk anak saya. Minuman ini sangat berkhasiat kerana ia mengandungi susu dan pada waktu yang sama mengandungi vitamin yang mana secara tidak langsung ia sihat dan meningkatkan tahap kesihatan anak
04/10/2019
Sedap
Sesuai untuk semua lapisan umur. Sesuai untuk sepanjang hari
04/10/2019
So yummy
Tried this at tesco when a lady pass out the tester. Its so sedap, my kids also love it. And we also like it. Straight away bought orange and strawberry flavour
03/10/2019
Sedap!!😍😋
Saya jenis tak suka susu, tapi sekali dah cuba yang ni, terus jatuh cinta..memang sangat² sedap. Rasa macam air yogurt pun ada. Tak rugi beli..😋😋
03/10/2019
Dutch lady fruity
Terasa jus sebenar..saya gemarkanya tidak muak untuk minum berkali2.. Saya juga gemarkan perasa yang lain juga.. Dutch lady tidak pernah mengecewakan saya lagi setakat ini..
03/10/2019
Tak percaya
Biasa susu campur jus oren..mustahil.. Tapi dengan ducth lady..memanb terbaik... Bukan biashe2 tau... Rasa enak sekali 😀😀😀😀
03/10/2019
Sedap
Wah tak sangka dutch lady juicy milk sangat sedap..rasa susu dan jus buah buahan yang enak terutama sekali perisa oren memang kegemaran sy..Sy dah jatuh cinta dengan juicy milk..
03/10/2019
juicy jus sebenar
Dutch Lady Juicy Milk juicy milk sangat sedap, rasa buah oren yang original, saya amat sukakannya kerana tidak mengandungi perasa tambahan, saya akan mengesyorkannya pada rakan rakan dan ahli keluarga.
03/10/2019
juicy milk
juicy milk sangat sedap, rasa buah oren yang original, saya amat sukakannya kerana tidak mengandungi perasa tambahan, saya akan mengesyorkannya pada rakan rakan dan ahli keluarga.
03/10/2019
Susu & Jus serasi bersama
Susah nak percaya bahawa susu & jus boleh digandingkan bersama. Bila dah rasa memang terasa syok. Antara susu & jus, Dutch Lady Juicy Milk nie lebih banyak rasa jus dari rasa susu.. Untuk bukan pengemar susu anda patut cuba rasa.. Pasti jatuh cinta dengannya.
02/10/2019
Tasty drink
Delicious taste and affordable. I like the design and packaging
01/10/2019
Ducth lady milk oren is the best
The taste is really good and i can taste the pulpy.so refreshing..
01/10/2019
Sedap
Sangat sedap dan saya akan membelinya.juga sesuai untuk kanak kanak kerana ianya mengandungi perisa buah buahan
01/10/2019
Great combination
Milk & juice are really great combination. I love the taste & the benefits too! Dutch Lady proves its goodness.

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama