4.6 5 0 24 24 Dirumus dengan 100% Tumbuh-tumbuhan Organik Aktif. Dicipta dengan Teknologi Jepun untuk mengeluarkan buih yang banyak dan Supersoft, juga merupakan Pelembap kulit yang berasaskan Tumbuh-tumbuhan Semula Jadi. Ekstrak bunga Ros berupaya untuk membersih dan mencerahkan warna kulit dan ekstrak Mutiara pula mampu mengurangkan pembentukan pigmentasi kulit.
Eversoft Rose & Pearl Extra Whitening Mochi Whip Cleanser
  • 4.6 Daripada
  • 24 Ulasan

Ulasan

07/02/2021
Hydrated and dry skin
Suitable for hydrated and dry skin.No causing acne.
05/02/2021
Eversoft cleanser
Got it during guardian sales. It does cleanse my face thoroughly without feeling any tightness. For me its enough for daily usage and price is affordable which everyone able to own this
29/12/2020
Hilang Minyak dan Kekotoran
Best sangat pencuci ni. Hilang segala minyak dan kekotoron di wajah.. Recomended pada korang yang nak cuba.
19/12/2020
Very good
Product yang sangat bagus dengan harga yang berpatutan. Sangat sesuai dengan kulit muka saya. Very recommended
12/12/2020
Sesuai untuk semua jenis kulit
Buihnya yang lembut dan sesuai untuk kulit sensitif dan semua.Haruman rosnya yang wangi sangat menyegarkan. Harganya juga sangat berpatutan dan didatangkan dalam bentuk tiub yang mudah di bawa ke mana-mana. Jenama yang sangat dipercayai.
04/12/2020
Reasonable
Very reasonable .easy to purchase and recommended for normal skin
12/11/2020
Face skin dry and rough
Bought this product as I was attracted by the Mochi Whip promise, thinking this could cleanse my skin thoroughly. Used it twice a day for a good one month. Skin didnt improve, overtime I noticed my skin looks rough and harsh, as if the pores are clogged.
31/10/2020
tidak mengecewakan!
jenama dan kualiti eversoft ni dari zaman anak dara pakai, sampai dah anak 3.. susah nak tukar yg lain.. tahap best dan berbaloi dgn harga dia tu. payah nak curang dgn jenama lain..❤️😍
29/10/2020
Relaxing
Very relaxing and hydrating product. Keeps skin moisturised
13/10/2020
Great Cleanser
Very good product! Ive been using this and my skin getting better! Here’s my skin profile: •Combination skin •Always oily on the nose •Dry on the cheek area •Dull skin. After use this cleanser: •Skin less oily •Smooth & Fairer!🤩 •Smooth makeup(they say good skin, good makeup) Try now for the real experience!
05/10/2020
Good facewash
Fresh feeling after every time facewash,nice green tea smell and very comfortable after effect for senesitive skin like mine...
30/09/2020
Pencuci muka saya sekarang👍
Antara pencuci muka yang saya suka. Tidak mengeringkan kulit. Harga berpatutan
26/09/2020
Soft on Skin
Eversoft facewash have left my skin so soft without making it dry. First I tried the rose face wash, now I'm using the tomato and cucumber face wash and it works as amazing.
18/09/2020
Love this product
I already try it . Bought at guardian when got discount 40% . With rose extract purifies and make my skin more lighten than before . So far i still dont have pigmentations. But the moisture make me feel more confident when make up. Make my skin soft
03/01/2021
Memang pengguna tegar eversoft ni sejak umor 18tahun. Rasa kulit serasi . Harap dapat try keluaran baru ni.

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama