F&N Teh Tarik Less Sweet

4.5 5 0 95 95 Dah tak perlu lagi jerit “Teh Tarik kurang manis satu!” bila anda ada F&N Teh Tarik Kurang Manis. Kini anda boleh nikmati kenikmatan Teh Tarik kegemaran anda sama ada di rumah atau di mana-mana sahaja, pada bila-bila masa.
F&N Teh Tarik Less Sweet

Ulasan

14/10/2021
Teh tarik segera
Masa pkp, tak dapat pegi mamak. Jadi teh inilah yang saya beli. Kelat-kelat manis, memang kaw. Lagi-lagi minum masa tengah panas.
10/10/2021
Rasa seperti di kedai mamak
Rasa tea yg sedap walaupun kurang manis. Rasa lemak susu tu ngam dengan citarasa saya. Setiap minggu saya akan beli air ni.
08/10/2021
Sedap kaw
Saya peminat teh tarik. Dan teh tarik ni menepati citarasa saya yang sukakan rasa yang kaw dan teh yang kelat kelat manis. Terbaik.
06/10/2021
F&N
Air ni memang sedap....tak manis tapi lemak2 je untuk yang suka teh tarik boleh cuba ....saya sendiri pun suka membeli F&N teh tarik ni sangat sedap...boleh dapati di 7eleven @ kedai2 yang berdekatan yang jual
01/10/2021
Sedap giler
Untuk pengemar teh tarik uoll kena cuba teh tarik ni..rasa best giler Letak ais pun sedap, panas pun sedap
25/09/2021
Bombastic
Sedap macam teh tarik mamak! Kena la cubaaa.
09/09/2021
Kurang manis satuuuuu!
Teh tarik dari F&N ini merupakan salah satu air kegemaran saya. Dikala pandemik melanda negara, boleh dikatakan agak susah untuk mencari kedai yang buka di malam hari. Mujurlah Teh Tarik F&N ini mudah di dapati. Rasanya menepati citarasa saya.
09/09/2021
WAHH
I prefer tea over coffee. So, this one perfect for me kalau nak beli minuman time keluar. Rasa teh fia pekat, ngam dengan citarasa saya. Tak manis sgt. And minum time sejuk, konfem terbaik.
31/08/2021
PKP..kedai mamak tutup...
Saya peminat teh tarik kedai mamak. Sepanjang musim pandemik, larangan dine in merencatkan keinginan saya. Thank you F&N for this best product. Saya dapat menikmati teh tarik kegemaran saya di rumah. Anda perlu mencuba..
11/08/2021
Sedap
Pertama kali cuba teh tarik F&N ini terus suka sangat.Memang macam minum teh tarik dikedai mamak.Korang perlu cuba.Tak manis sangat.Memang sedap gila.
05/08/2021
Teh tarik terbaik
Rasa teh tarik yang lazat menepati citarasa rakyat Malaysia.. rasa enak dan kurang manis. terima kasib di atas produk terbaik.
03/08/2021
My favourite
Not too sweet. Balance between the tea and milk. Perfect for me.
27/07/2021
Sedap, tak manis sgt
Minum sejuk² time panas2, oohhh nikmatnya.. sedap.. rasa lemak² cremer n yang paling saya suka sebab tak manis n dia pekat.. sesuai untuk setiap peringkat umur.. harga pun berpatutan
26/07/2021
Sedap!
Rasa teh susu ini pekat dan sedap. Ia tidak terlalu manis dan menepati cita rasa saya. Harganya juga berpatutan. Tiada penambahbaikan yang saya fikirkan kerana produk ini cukup sempurna dimata saya
13/07/2021
Fav4Ever
Sangat sedap! Rugi tak cuba. Berbaloi dengan harga. >3

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama