F&N Teh Tarik Less Sweet

4.5 5 0 101 101 Dah tak perlu lagi jerit “Teh Tarik kurang manis satu!” bila anda ada F&N Teh Tarik Kurang Manis. Kini anda boleh nikmati kenikmatan Teh Tarik kegemaran anda sama ada di rumah atau di mana-mana sahaja, pada bila-bila masa.
F&N Teh Tarik Less Sweet

Ulasan

15/02/2022
Teh tarik FN kaw
Best sgt bila dpt menikmati sebotol teh tarik yg sgt sedap. Rasa yg kaw cukup dgn segala rasa. Menaikkan semangat pg ku. Mmg anda patut try im sgt fenomena.
10/01/2022
Taste beyond imagination
Surprised by the taste. Much much much better than Mamak’s. Tea flavour is strong, creamy, not too sweet like some kedai. Everything is well balanced. I bought many times because I like it. Maybe should make bigger bottle.
09/01/2022
Kaw kawww
Teh ni sedap. Tak terlalu manis dan mudah untuk dibeli. Kecil dan mudah dibawa. Tapi kalau boleh keluarkan botol yang lebih bsr untuk stok dkt rumah. Jamu tetamu dgn air ni pun lebih mudah.
10/11/2021
good taste
This does taste like the typical teh tarik! and that is good for something that comes in a bottle. It being less sweet is an added advantage.
01/11/2021
Sempurna
Rasa teh yg fresh mcm baru order dari kedai! Yg penting tak terlalu manis tak terlalu pekat. Sesuai untuk semua golongan. Antara air wajib beli dah ni ! Please sedia dalam list korang sesiap 🤍
22/10/2021
super kawww
sedap sangat² macam teh tarik kedai mamak.. saya dah cuba dan memang continue minum yang nie je.dekat rumah saya dah sediakan satu karton, ahaha.. sebab saya penggemar teh tarik dan teh ais
14/10/2021
Teh tarik segera
Masa pkp, tak dapat pegi mamak. Jadi teh inilah yang saya beli. Kelat-kelat manis, memang kaw. Lagi-lagi minum masa tengah panas.
10/10/2021
Rasa seperti di kedai mamak
Rasa tea yg sedap walaupun kurang manis. Rasa lemak susu tu ngam dengan citarasa saya. Setiap minggu saya akan beli air ni.
08/10/2021
Sedap kaw
Saya peminat teh tarik. Dan teh tarik ni menepati citarasa saya yang sukakan rasa yang kaw dan teh yang kelat kelat manis. Terbaik.
06/10/2021
F&N
Air ni memang sedap....tak manis tapi lemak2 je untuk yang suka teh tarik boleh cuba ....saya sendiri pun suka membeli F&N teh tarik ni sangat sedap...boleh dapati di 7eleven @ kedai2 yang berdekatan yang jual
01/10/2021
Sedap giler
Untuk pengemar teh tarik uoll kena cuba teh tarik ni..rasa best giler Letak ais pun sedap, panas pun sedap
25/09/2021
Bombastic
Sedap macam teh tarik mamak! Kena la cubaaa.
09/09/2021
Kurang manis satuuuuu!
Teh tarik dari F&N ini merupakan salah satu air kegemaran saya. Dikala pandemik melanda negara, boleh dikatakan agak susah untuk mencari kedai yang buka di malam hari. Mujurlah Teh Tarik F&N ini mudah di dapati. Rasanya menepati citarasa saya.
09/09/2021
WAHH
I prefer tea over coffee. So, this one perfect for me kalau nak beli minuman time keluar. Rasa teh fia pekat, ngam dengan citarasa saya. Tak manis sgt. And minum time sejuk, konfem terbaik.
31/08/2021
PKP..kedai mamak tutup...
Saya peminat teh tarik kedai mamak. Sepanjang musim pandemik, larangan dine in merencatkan keinginan saya. Thank you F&N for this best product. Saya dapat menikmati teh tarik kegemaran saya di rumah. Anda perlu mencuba..

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama