FOLLOW ME Green Tea Hijab Anti-Itch pH-Balanced Shampoo

FOLLOW ME Green Tea Hijab Anti-Itch pH-Balanced Shampoo

4.8 daripada 6 ulasan
mengesyorkan
Legakan kulit kepala anda yang sensitif atau gatal dengan Syampu FOLLOW ME Green Tea Hijab Anti-Itch pH-Balanced. Diinspirasikan oleh teknologi Jepun dengan kandungan anti oksida teh hijau dan ekstrak semula jadi. Ia berkesan untuk menghentikan pengeluaran minyak berlebihan, membersihkan kulit kepala dan memberikan rambut yang cantik beralun, berseri dan lembut dengan keharuman yang tahan sehingga 48 jam.
Ulasan
Galeri Penguji
Nurul Shafinas

12 Ulasan

Kluang • 7/3/2023
Shampoo

Suka dengan bau nye..wangi je..sesuai dengan kulit kepala saya..

Alea

3 Ulasan

Bandar tun razak ,rompin • 18/2/2021
Dapat pujian

Saya telah membeli dan mencuba syampoo ini dan nyata kulit kepala saya rasa segar dan tiada kegatalan. Yang menariknya ia wangi sehingga kedai gunting rambut bertanyakan pada saya 'pakai syampoo apa rambut wangi sangat'. Rambut saya juga mudah diurus tiada lagi tersekat2.

Noor Azzyla

2 Ulasan

Semenyih • 17/1/2021
Penyelesaian kemurungan

Amat bagus. Saya amat berpuas hati setelah menggunakannya selama 2 bulan. Mengurangkan masalah keguguran rambut. Menjadikan rambut saya lembut, wangi dan terasa ringan. Terima kasih kerana telah membantu menyelesaikan masalah kemurungan saya💖

Syarifah
Syarifah

6 Ulasan

Masai • 13/12/2020
Follow Me the best favours.

Saya telah mencuba dan ianya sesuai dgn kulit kepala saya dan baunya yang sedap begitu menyegarkan bagi saya. ❤️❤️❤️sangat bagus.

Bayan Lepas • 23/11/2020
Kecantikkan

Mudah digunakan,,senang diurus,,melembutkan rambut..mewangikan rambut.

SITI HAJAR BT MANSOR
SIMPANG AMPAT • 23/11/2020
shampoo untuk rambut

shampoo rambut yang baik untuk kepala untuk lelaki dan perempuan.memberi kesegaran

18/2/2021

© 2025 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.