4.7 5 0 29 29 <p>Friso Gold 3 ialah susu tepung yang diformula untuk kanak-kanak berusia 1 tahun ke atas.</p> <p>Ia diimport dari Belanda dan dirumus untuk memenuhi keperluan nutrisi anak-anak anda yang sedang membesar.</p> <p>Dengan formula yang diperbaharui- Frisoshield, pelbagai nutrien lain seperti Vitamin B6 dan C, Selenium, GOS, Zink dan DHA Untuk membantu menyokong ketahanan semula jadi tubuh anak anda. Ia tidak mengandungi sukrosa.</p>
  • 4.7 Daripada
  • 29 Ulasan

Ulasan

26/02/2019
Terbaik
Rasa susu yang sedap, anak saya menyukainya tiada lagi masalah sembelit
22/02/2019
Sgat bgos utk tumbesaran ank
Susu ini sgad bgos utk tumbesaran ank saya..selera makan bertambah..berat badan makin naik dan sekarang makin aktif
31/01/2019
MEMENUHI NUTRISI ANAK
Friso Gold bagus untuk tumbusaran anak saya kerana ia mempunyai nutrisi Nanak saya yang sedar membesar
04/12/2018
Friso Gold 3
Rasa susu yang sedap. Anak saya amat menyukainya. Tiada masalah sembelit setelah consume. Berat badan anak pun betambah
03/09/2018
Susu friso gold bagus
Anak saudara saya suka susu friso gold, selera makan pun bertambah.
13/08/2018
Sebelum ini saya menggunakan susu frisolac ketika anak berumur 12 bulan ke bawah tetapi bertukar kepada susu jenama lain setelah anak memasuki usia 1 tahun. Apabila mencuba susu lain, anak saya mengalami masalah sembelit. Namun, setelah menggunakan susu ini selama 2 minggu, masalah sembelit yang berlaku pada anak saya kini tidak berulang lagi. Malah, anak saya juga tidak perlu dipaksa untuk minum susu kerana si manja sangat suka kan rasa susu ini. Tin susu ini juga sangat bagus kerana mempunyai tempat simpanan scop susu dan ianya dapat mengelakkan tangan daripada terkena susu di dalam tin. Harga nya agak tinggi tetapi sangat berbaloi untuk dicuba. Susu yang patut dicuba oleh ibu-ibu yang lain. Thank you Home Tester Club kerana memberi saya peluang untuk mencuba produk terbaik ini.
07/08/2018
Anak saya telah mencuba dan amat menggemari susu ini.tiada lagi masalah sembelit dan susah membuang air besar.walaupun semasa sakit,anak saya tetap berselera sehinggakan boleh minum 5-6 botol sehari.memang sangat disyorkan untuk ibu-ibu diluar sana mencubanya untuk anak-anak mereka.
30/07/2018
Anak saya sangat sukakan susu frisogold ni. Setiap kali minum susu memang akan habis. Berbeza dengan susu jenama lain yg pernah saya cuba sebelum ni dia selalu tak habiskan susu yg dibancuh. Anak saya kerap minta utk minum susu semenjak minum frisogold. Tin frisogold pun sangat bagus. Senang nak buka utj bancuh susu dan ada tempat letak sudu jadi susu x tercemar sbb tangan x menyentuh susu utk ambil susu seperti waktu saya guna tin susu yg lain =)
19/07/2018
Susu yang bagus untuk mengatasi sembelit simanja dan simanja suka minum dan tidak perlu dipaksa lagi. Harga nya agak tinggi tetapi sangat berbaloi untuk dicuba.
17/07/2018
Anak saya xsuka minum susu formula . Tapi susu ni dia dapat minum . Tak terlalu manis dan sedap bila ditambah dalam masakan . Terima kasih friso
17/10/2017
Anak-anak saya suka sangat sebab rasanya sedap. Kalau dulu anak-anak memang susah nak minum susu. Tak perlu lagi saya paksa mereka minum susu. Perut pun selesa.
29/11/2016
tiada lagi masalah sembelit untuk si manaja. walaupun si manja kurang makan, dengan hanya minum friso gold dah memadai untuk nutrisi badannya.
25/11/2016
Sememangnya amat sesuai untuk anak saya kerana ianya lengkap dengan nutrisi berkhasiat bagi kesihatan tubuh badan dan perkembangan minda anak saya.
14/11/2016
Si manja saya sangat suka akan baunya yang wangi dan ianya memang baik untuk kesihatan si manjaku.
08/11/2016
Susu Friso Gold memang terkenal dengan khasiat nutrisinya terutama dalam menjaga ketahanan tubuh badan daripada penyakit dan juga penghadaman. Saya juga sukakan bekas tin friso yang sangat mesra pengguna.

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama