4.4 5 0 11 11 Inilah Garnier Light Complete Whip Foam baharu dengan gabungan mantap Ekstrak Lemon Yuzu dan Vitamin C yang memberikan buih-buih halus untuk kuasa membersih jauh ke dalam sehingga ke pori kulit secara lembut dan efektif.
Garnier light complete brightening whip foam
  • 4.4 Daripada
  • 11 Ulasan

Ulasan

25/02/2021
Quite good
It's actually good to my skin. After rinse it feel smooth and fresh. But my skin didn't suit after 1 week.
25/02/2021
PENCUCI TERBAIK
Saya menggunakan pencuci garnier dah hampir belas tahun. mmg xpernah tukar, tp untuk kulit kering kena consume moisturizer lepas cuci muka. Mencerahkan dan tak tinggal parut jerawat.
07/02/2021
Bagus
Lepas cuci muka berasa bersih dan Sedikit kering kena terus pakai moisturizer. Pencuci ini elok untuk cucian lepas ‘heavy’ make up. Semua make up tanggal lepas cucian.
21/01/2021
Terbaik
Produk yang murah menampakkan kesan dalam masa singkat.
20/01/2021
Sangat bagusssssss
Produk terbaik dan harga terjangkau cocok untuk semua jenis...bikin wajah glowing lembab dan mencerakan
13/01/2021
Good product
I use this product around 2 years, the product is very good. I consume all the garnier complete white product and very good for me
12/01/2021
Satisfied
The overwall review is that I'm satisfied with it. It have a refreshing fragrance to it and I can feel that it really cleaned the oil in my T-zone area
11/01/2021
Excellent
Feel good after use it , your face will be brighter than before and cleaner , the whip foam produced a lot although you use it a little
05/01/2021
kulit lebih berseri
bila pakai rasa kulit macam makin cerah and cantik,suka sangat
28/01/2021
Saya ingin mencari sesuatu product baru untuk kulit wajah Saya dan ingin mencuba..
14/01/2021
Saya ingin mencuba sebab boleh cerahkan muka dan muka menjadi cantik

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama