Garnier Pure Active Anti Acne White Oil Clearing Foam 100ml

4.7 5 0 30 30 Garnier Pure Active Anti Acne Whitening Facial Foam mengandungi asid salisilik untuk memerangi jerawat, mengecilkan pori dan mengurangkan minyak yang berlebihan pada kulit. Ini merupakan penyelesaian antibakteria efisien yang digabungkan dengan penjanaan semula HerbaClear™ daripada ekstrak beri biru. Ia berkesan untuk menentang 12 tanda jerawat setiap hari untuk kulit yang cantik berseri. Diuji secara dermatologi pada kulit orang Asia yang berjerawat.
Garnier Pure Active Anti Acne White Oil Clearing Foam 100ml

Ulasan

17/10/2019
Garnier
Pencuci muka ni sangat bagus dapat mengurangkan minyak dimuka. Kulit muka dah tak berminyak & lebih bersih lepas mengunakannya
03/08/2019
Pencuci muka
Bg pendapat sy.. ia sgt bagus utk kulit muka yg berminyak.. sy telah mencubanya dan sy sgt berpuas hati... ia dpt mengawal pembentukan jerawat dan minyak yg berlebihan.. kulit muka sy kini lebih bersih berbnding dulu... tq
08/07/2019
garnier the best
alhamdullilah sudah 3 tahun saya memakai pencuci muka ni , elok dan jerawat cepat kecut dan tak berminyak lagi
14/02/2019
Pencuci Garnier
Sedang menggunakan dan serasi dengan kulit saya memandangkan wajah saya yang berminyak dan jerawat masih dalam pemulihan dan akan meneruskan kerana perubahan positif pada wajah saya.
06/02/2019
garnier
kulit saya tidak sesuai dengan pencuci muka garnier ini..kulit saya akan menjadi kering dan tidak selesa
01/02/2019
ADIK SAYA GUNAKAN SEBAB MUKA DIA BERMINYAK
ADIK SAYA GUNAKAN GARNIER SEBAB KULIT MUKA DIA BERMINYAK SEHINGGA NAIK BANYAK JERAWAT. LEPAS GUNAKAN SETAHUN SAYA NAMPAK JERAWAT DIA KURANG. BAGUSLAH!
31/01/2019
Sngat suka
Dari ank dara lg sy guna pencuci garnier pure active anti agne white sampai skrng da ada ank satu still guna lg produk yg best slps menguna lembut je kulit muka dan segar. Recomend..
18/11/2018
Sangat berkesan
kulit muka rasa bersih dan tidak berminyak ketika menggunakannya.Ianya berjaya mengurangkan jerawat dan harga produk juga berpatutan. Good for money product.Anda patut mencubanya!
13/10/2018
Sgt berkesan
Sedang memakai, kulit rasa ok dan kurang berminyak bila guna rasa segar.... Love it
02/12/2017
Mmg sgt selamat utk kulit sy yg sgt sensitif dan berjerawat.Saya sudah mnggunakan Garnier Pure Active Anti Acne White Oil Clearing Foam ni selama sebulan,kesannya mmg ketara.Jerawat semakin berkurangan dan kulit bebas minyak.Pencuci muka ni juga mmbersihkan tanpa mnghilangkan kelembapan kulit.Teksturnya sgt kaya dgn buih dan berbau wangi.Mmg sgt berbaloi dibeli,harganya pun sgt berpatutan.
23/11/2017
ejak saya gunakan Garnier Pure Active Anti Acne White Oil Clearing Foam nie, wajah saya dah mula menampakkan berkurangnya jerawat. Jerawat dah mula kecut walaupun tidak hilang semua sekali. Malah minyak pun dah mula kurang. Terima kasih Garnier.
21/11/2017
I use this twice a week , it wick away oil and target breakouts. I loved the fact it was so gentle on the skin and felt so moisturising. Afterwards my skin felt nice and refreshed and so soft.
16/11/2017
Sejak saya gunakan Garnier Pure Active Anti Acne White Oil Clearing Foam nie, wajah saya dah mula menampakkan berkurangnya jerawat. Jerawat dah mula kecut walaupun tidak hilang semua sekali. Malah minyak pun dah mula kurang. Terima kasih Garnier.
15/11/2017
Setelah mencuba sebulan telah nampak yang minyak dan jerawat telah berkurangan. Tiada lagi masalah diwajah saya.
15/11/2017
Saya telah membeli produk ini dan anak saya telah mengunakannya. Nampaknya ia berkesan mengurangkan jerawat pada wajahnya. Kulitnya menjadi kurang berminyak

Galeri Penguji

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama