4.5 5 0 51 51 Memperkenalkan minuman berasaskan tumbuhan <i>Good Vibes Walnut</i> yang baru. Minuman bukan tenusu ini tiada kolesterol, bebas-gluten dan pengawet. Ia adalah pilihan sihat dan lazat –bukan sahaja untuk vegan dan mereka yang mengalami intoleransi laktosa, tetapi ianya boleh dinikmati oleh sesiapa sahaja!
GOOD VIBES WALNUT ORIGINAL
  • 4.5 Daripada
  • 51 Ulasan

Ulasan

16/02/2020
I like it!
No comment but I really love this milk.. Dan saya akn gantikan rutin sarapan pagi Saya dengan minum susu ni setiap pagi...
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
14/02/2020
A good product
One good product that has good taste and has a good taste and is recommended.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/02/2020
So refreshing
Rasa yang sedap tidak muak sesuai diminum setiap hari
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/02/2020
Healthy, tasty and heavenly.
The Good Vibes Walnut original has a smooth feeling that will leave you feeling so good. The walnut taste is just right, not too strong or too weak. It is slightly sweet which makes it suitable for everyone.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/02/2020
I like Good Vibes
Good Vibes can be a healthy replacement for your heavy meals..
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
12/02/2020
味道很棒..很好喝..很有饱足感..不会甜
味道很棒..很好喝..很有饱足感..不会甜..良好的代餐..很喜欢这个味道..代替牛奶的最好饮料^^
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
12/02/2020
Drink milk in healthy way
Drink milk in healthy way. The taste just right not too sweet
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
11/02/2020
Creamy, tasty, healthy
-Boleh tingkatkan rasa yang lebih berlemak - Minuman walnut yang berkhasiat, berkrim, manis yang mencukupi, harga yang berpatutan dan bau aromanya yang menenangkan si peminum. Saya sangat sukakanya.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
11/02/2020
very good taste
Overall it was good taste, but kinda thickness the taste. Good!
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
11/02/2020
Son dont eat walnuts but like this drink
My son didn't eat walnuts but like to drink this ..and is not sweet at all ..better for kids
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
11/02/2020
Tasty, nutty, creamy
i love how it taste. rasa kacang berlemak. saya suka sangat!
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
10/02/2020
Segar. Tenang. Harum
Ia cukup lengkap sebagai sebagai minuman kesihatan ramai.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
10/02/2020
Tasty, creamy, rich
Good product quality, good value for money, good brand
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
10/02/2020
Cholesterol-free. Gluten-free. Healthy.
Dari segi rasa just nice, kurang manis, dan amat sesuai untuk mereka yang mementingkan kesihatan dan mengamalkan pemakanan sihat. Juga sangat sesuai untuk mereka yang mengalami intoleransi laktosa dan vegan kerana tiada kolesterol, bebas gluten dan pengawet. Packaging menarik dan mudah dibawa ke mana sahaja. #htcmyxGoodVibes #GoodVibesMY #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
10/02/2020
Healthy
Susu bukan sebarang susu, ni susu walnut! Terus teringat zaman2 dok buat susu badam dulu. Homemade! Masa tu susah nak jumpak in the market susu kekacang ni kat pasaran. Jadi buat la sendiri. Sekarang ni dah senang. Banyak pilihan. Tak payah susah2 dah nak buat. Good Vibes Walnut ni bukan dewasa ja boleh makan, anak-anak pun boleh. Yang tengah on diet lagi la boleh minum. Sebabnya minuman ni takdak kolestrol naa, bebas-gluten dan takdak pengawet. Sapa hat lactose intolerance pun boleh minum tau! Rasa dia? Tak manis. Lemak-lemak sikit. Ada dia punya unique taste. Kacang walnut kan. Kalau kacang dia pun kita makan sedaq2 habis semangkuk, sama laa susu dia pun. Sedaq2 habis sekotak. Nyummmmm 😋 Merata jugak hampa boleh cari susu walnut ni. Mostly kat grocery. Nanti hampa try tengok ok 🥰
  • Diuji di rumah dengan produk percuma

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama