GOOD VIRTUES CO Calendula Roll On Deodorant Sensitive Skin
4.65044Individu yang memiliki kulit sensitif sememangnya sukar menjumpai produk hebat dengan harga yang berbaloi! Terutamanya untuk disapukan pada kulit di bahagian bawah lengan. Mujurlah ada produk semula jadi DAN buatan tempatan oleh Good Virtues Co. Hanya golek dan voila!
4.6 Daripada
4Ulasan
GOOD VIRTUES CO Calendula Roll On Deodorant Sensitive Skin
walaupun saya tak pernah dapat barang free dari web ni, say sentiasa beli barang2 yg saya perlukan dan kebetulan deodoran ni saya guna, wangi sih wangi, tapi maaf kurang berkesan dengan saya, mungkin orang lain berkesan. walaupun begitu saya tetap bagi 5 bintang.
Ayi (Seri Kembangan)
Ayi (Seri Kembangan)