5 5 0 3 3 Dapatkan kulit lembut dan tegang dengan krim bertekstur ringan yang menjanjikan kulit lembap sempurna dengan asid hialuronik sebagai bahan utamanya.
Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Light Cream
  • 5.0 Daripada
  • 3 Ulasan

Ulasan

23/08/2019
Kulitku berseri
Masalah kulit kering an kusam dapat diselesaikan. Produk ini membuatkan kulit menjadi lembut dan tidak kering.
27/03/2019
moisturizer yang saya suka
saya sgt suka guna produk ini. ianya sgt lembut pada kulit sy dan menghalang kulit sy dari kekeringan
11/02/2019
terbaik
Sesuai untuk saya yg mempunyai kulit kering..amat selesa
01/06/2019
undefined
Saya tiada masalah kulit...cuma kulit amat lah kering dan kusam,hadalabo adalah produk yang melembabkan,saya harap ada rezeki saya untuk mencubanya..terima kasih😊
25/04/2019
Saya ingin mencuba hada labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Light Cream ini kerana saya mempunyai kulit muka yang berminyak
08/11/2016
Saya pernah melihat iklan produk ini didalam televisyen dan saya amat berminat mencuba produk
01/07/2016
saya terasa nak mencuba produk ini.. ramai yg bagi feedback yg bagus mengenai produk ini..
30/05/2016
Saya belum pernah lagi mencuba produk ini tetapi kebnyakan kawan2 saya menggunakan ia dan terlihat kesan yg sgt positif pada wajah mereka,,itu yang membuat kan saya tertarik untuk mencuba produk ini
07/01/2016
saya mempunyai masalah kulit muka yg kering & minyak.saya teringin nak cuba produk hada labo super hyaluronic acid hydrating light cream ini dan merasai produk ini berkesan untuk saya tak............
06/01/2016
I already have a friend using this product . she said it's light and non greasy cream. her skin is better looking . . hope I get a chance to try a sample
31/12/2015
saya mempunyai masalah kulit muka yg kering & kusam...saya teringin nak cuba produk hada labo super hyaluronic acid hydrating light cream ini dan merasai keberkesanan yg menakjubkan & mengakumkan....
22/12/2015
I wish to try this product because my friend recommend to me much times already. Hope this will be the best for me.
21/12/2015
saya berminat untuk mencuba produk ini kerana dapat melembapkan kulit. ini krrana kulit saya adalah ketegori kulit kering dan memerlukan penggunaan krim.
13/11/2015
Saya tengok ramai bagi feedback yang positive. Jadi saya pun mahu mencuba mana tahu produk ini berkesan untuk saya
10/11/2015
teringin nak cuba sebab dapat rekemen dari kawan-kawan.

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama