4.7 daripada 3 ulasan
mengesyorkan
Melembapkan secara mendalam dan menguatkan lapisan pelindung kulit anda dengan ILLIYOON Ceramide Ato Concentrate Cream yang paling laris – kegemaran K-beauty yang terkenal dengan penjagaan lembut namun berkesan. Diformulasikan dengan Soy-Ceramides™ & Ceramide Skin Complex™ yang dipatenkan, krim yang kaya tetapi tidak berminyak ini memberikan kelembapan tahan lama sambil memperkukuh lapisan pelindung semula jadi kulit.
Cara Penggunaan:
Sapukan secukupnya pada bahagian muka dan badan yang kering atau sensitif. Gunakan sekerap yang diperlukan untuk membantu melegakan kekeringan dan iritasi.
Illiyoon
Cream illiyoon ni memang sangat membantu melembabkan kulit kering saya secara mendalam.. kesannya kulit saya rasa lembut dan tak terlalu kering.. walaupun harganya agak mahal tapi kesannya pada kulit sangat bagus.
lembap dan moist
Bila kulit selalu kering dan merah, saya memang berhati-hati nak cuba produk baru. Tapi Illiyoon ni lembut sangat pada kulit saya. Lepas pakai kulit rasa lembap dan lembut . Memang tak ragu ragu lagi , produk ni memang diformulakan untuk kulit sensitif, sampai kanak kanak pun boleh guna jgk tau .