ILLIYOON Ceramide Ato Concentrate Cream
ILLIYOON Ceramide Ato Concentrate Cream
4.7 daripada 3 ulasan
mengesyorkan

Melembapkan secara mendalam dan menguatkan lapisan pelindung kulit anda dengan ILLIYOON Ceramide Ato Concentrate Cream yang paling laris – kegemaran K-beauty yang terkenal dengan penjagaan lembut namun berkesan. Diformulasikan dengan Soy-Ceramides™ & Ceramide Skin Complex™ yang dipatenkan, krim yang kaya tetapi tidak berminyak ini memberikan kelembapan tahan lama sambil memperkukuh lapisan pelindung semula jadi kulit.

Cara Penggunaan:

Sapukan secukupnya pada bahagian muka dan badan yang kering atau sensitif. Gunakan sekerap yang diperlukan untuk membantu melegakan kekeringan dan iritasi.

Ulasan
Galeri Penguji
Beli sekarang
Nur
Nur

214 Ulasan

Illiyoon

Cream illiyoon ni memang sangat membantu melembabkan kulit kering saya secara mendalam.. kesannya kulit saya rasa lembut dan tak terlalu kering.. walaupun harganya agak mahal tapi kesannya pada kulit sangat bagus.

Siti
Siti

26 Ulasan

lembap dan moist

Bila kulit selalu kering dan merah, saya memang berhati-hati nak cuba produk baru. Tapi Illiyoon ni lembut sangat pada kulit saya. Lepas pakai kulit rasa lembap dan lembut . Memang tak ragu ragu lagi , produk ni memang diformulakan untuk kulit sensitif, sampai kanak kanak pun boleh guna jgk tau .

Haiza
Haiza

79 Ulasan

tidak melekit dan selesa dipakai selalu

sangat membantu dan sesuai untuk masalah kulit sensetif. melembabkan kulit dan mencerahkan. tiada iritasi keatas kulit sepanjang pengunaan

Ulasan Berinsentif - Produk diterima secara percuma | Pendapat adalah milik saya sendiri

Beli sekarang

Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.

© 2026 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.