4.9 5 0 9 9 Memang tak dapat dinafikan - lapisan pelindung amat ringan inilah yang membuatkan kulit berseri dan sempurna. Innisfree Light Fit Cushion membawa penampilan kurang berkilat sambil memberikan sensasi nyaman pada kulit muka.
  • 4.9 Daripada
  • 9 Ulasan

Ulasan

24/10/2019
Loose powder
Loose powder yang tidak terlalu berat. Rasa ringan je bila pakai. Tidak membuatkan kulit melekit. Mix well with other foundation.
15/10/2019
sesuai dengan semua jenis kulit
lapisan pelindung amat ringan inilah yang membuatkan kulit berseri dan sempurna sesuai dengan semua jenis kulit
14/10/2019
Bedak ringan
Loose powder yang tidak terlalu berat. Rasa ringan je. Tidak membuatkan kulit melekit. Mix well with other foundation.
11/10/2019
Great
Really good ,its really light when u put it on ur face,i just love it
10/10/2019
review cushion
best sgt, muka rasa glowing, light. Recommended sangat. parut pun tak nampak sgt
09/10/2019
Please beli
Bedak ringan senang pakai Sangat bagus menutupi pores i yang besar gedabak Sangat sesuai untuk oily skin After apply kulit rasa matte je
06/10/2019
Best
Best sangat pakai.. Tak melekit dan rasa ringan pada kulit.. Muka pun nampak berseri
03/10/2019
Innisfree Light Fit Cushion
Mudah untuk digunakan & tahan lama.. saya menggunakan setiap hari & akan terus membeli produk ini
03/10/2019
best
super duper HG ! its fit my pores so well ! suitable for my comb skin !

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama