4.7 5 0 499 499 Memperkenalkan produk terbaru JOHNSON’S® CottonTouch™ Top-to-Toe™ Bath and Face & Body Lotion mengandungi 0% parabens, phthalates dan perwarna*. Rangkaian produk bayi ini diadun dengan kapas semulajadi serta direka khas Ultra Gentle dan ringan untuk kulit bayi baru lahir. “Choose Gentle” dengan Johnson’s baharu! <br> <br> <sup>*Tiada tambahan </sup> <br><br> <b>Johnson’s® CottonTouch™ Top-to-Toe™ Bath</b><br> <ul><li>Hipoalergenik</li> <li>Formula NO MORE TEARS®</li> <li>Mudah Dibilas tanpa Sisa Sabun</li> <li>Kulit lembut dan bersih</li></ul> <br> <b>Johnson’s® CottonTouch™ Face & Body Lotion</b><br> <ul><li>Menyuburkan kulit bayi dari penggunaan pertama</li> <li>Losyen yang berasaskan air; Tidak melekit</li> <li>Menyerap pantas dan melembapkan kulit sehingga 24 jam</li> <li>Terbukti secara klinikal selamat untuk kulit bayi baru lahir</li> <li>Wangian yang mempersonakan!</li></ul>
  • 4.7 Daripada
  • 499 Ulasan

Ulasan

21/08/2019
Johnsons Cotton Touch bukan sahaja lembut dan baik untuk kulit baby tetapi saya sendiri sudah mencuba untuk diri sendiri. Sangat bagus dan selesa digunakan setiap hari. Memberikan kelembapan tanpa melekit di kulit. Saya syorkan kepada sesiapa yang belum mencubanya lagi. Cubalah sekarang! #htcmyxjohnsonsCT #hometesterclubmalaysia #JohnsonsMY
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
19/08/2019
Johnson’s cotton touch top to toe bath and face & body lotion is a perfect product for my little one. It leaves my baby skin soft and smooth. It keeps the moisture in baby skin and wont let the skin dry. It has a nice smell that makes you want to kiss your baby always :)
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
18/08/2019
johnsons my feel soft clean and its non sticky on skin...smell feel comfortable
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
17/08/2019
My kids love the smell so much. And i love how they smell after bath too. Cotton Touch Top to Toe really make their skin soft. And hair smells nice too. Love the product so much i would probably buy it once finished. #hometesterclubmy #htcmyxjohnsonsCT
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
14/08/2019
good,smooth,healthy,good smell #htcmyxjohnsonsCT #hometesterclubmy #JohnsonsMY
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
14/08/2019
i had tested the top-to-toe Bath and face & Body lotion to my baby. the skin feels smooth when i applied to her. The smells is good. not too strong as it for babies.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/08/2019
#htcmyxjohnsonsCT, #hometesterclubmy #JohnsonsMY I love the semll of this range the most. for the JOHNSON’S® CottonTouch™ Top-to-Toe™ Bath, its easy to rinse & the texture a very thick. you only need to use a bit, enough for my baby. For JOHNSON’S® CottonTouch™ Face & Body Lotion smell long lasting & very soft. i definitely love the new smell of my baby.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
11/08/2019
My baby likes this product very much because it is very fragrant and gentle to his skin, making his skin smooth. I will be introduce my friend and family member to use it. I saw this product can sold at Watson and Guardian store. Easy for use to buy it. I love this product so much.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
10/08/2019
Good product.suitable for all skin .i also use for my bb ..not oil ..my skin become moisturiser
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
10/08/2019
JOHNSON’S® CottonTouch™ Top-to-Toe™ Bath and Face & Body Lotion味道非常清新,也很好闻。用了之后皮肤很柔也很顺,一整天都觉得很舒服,不会皮肤干燥#htcmyxjohnsonsCT, #hometesterclubmy #JohnsonsMY on your review
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
09/08/2019
Saya telah mencuba JOHNSON'S CottonTouch Top-to-Toe Bath and Face & Body Lotion dan ianya sangat menyamankan dengan bauan yang sangat wangi,lembut dan mudah digunakan...hasilnya kulit bertambah lembut dan halus... #htcmyjohnsonsCT #hometesterclubmy #JohnsonsMY
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
09/08/2019
The JOHNSON’S® CottonTouch™ Top-to-Toe™ Bath and Face & Body Lotion enhance my baby bath time during and after, that he looks happy and comfortable after using it :D It's easy to rinse, and my baby skin is soft to touch thereafter! #htcmyxjohnsonsCT, #hometesterclubmy #JohnsonsMY
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
09/08/2019
Johnsons's CottonTouch Top-to-Toe bath and Face boy & Lotion adalah produk yang terbaik. Produk yang sangat ringan bukan sahaja untuk kulit si comel, tetapi juga si ibu turut merasainya. Tidak melekit, cepat meresap dan meninggalkan kulit sehalus kapas.Terasa nyaman dengan haruman yang mengasyikkan. Menjadikan kami terawang seperti kapas di udara. #htcmyxjohnsonsCT #hometesterclubmy #JohnsonsMY #liawan'ssons #khairzafier
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
08/08/2019
Baby's skin very smooth and easy to wash. I like this Johnson's cottontouch top-to-toe very much!💕
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
08/08/2019
产品很好 沐浴露味道清爽很香 身体乳液不会粘粘很滑我很喜欢这个沐浴露和面部及身体乳露。。。。。。。。。。。。。。
  • Diuji di rumah dengan produk percuma

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama