4.3 5 0 37 37 Rangkaian granola Kellogg’s diperbuat dengan kandungan berkualiti tinggi dan direka agar menjadi bijirin berasaskan oat yang bagus dan lengkap untuk anda. Ceriakan sarapan pagi anda dengan rangkaian granola kami yang pastinya menggoda deria rasa anda. Kaya dengan kebaikan gugusan bijirin sempurna yang rangup, ini merupakan cara lazat untuk menambah sedikit tekstur pada pagi anda!
  • 4.3 Daripada
  • 37 Ulasan

Ulasan

06/03/2019
Light yet nice Breakfast
Crunchy breakfast with strong coconut oil smell. tasty when paired with fresh cold milk.
20/02/2019
hidangan sarapan pagi
kelloggs ini saya sellar makan bersama fresh milk sebagai hidangan saran pagi, family pon suka.
13/02/2019
Kellogg's Crunchy Oat Granola Fruity Delight
saya suka! snek yang sedap, mudah di bawa ke mana sahaja.
13/12/2018
Healthy food
It contains large amounts of vitamins and minerals which are good for the body.It also helps to full the stomach fast so would not feel hungry.It has multigrains which are an absolute for brain functions and keep body healthy .
24/11/2018
review
mmg syor untuk diet.. cpat knyg & tahan lama.. blh dijadikan kudap2
17/11/2018
Nice
Very good in taste. I like it very much.suitable for healthy breakfast
30/10/2018
YUMMY
produk yang sangat bagus diambil pada bila-bila masa kerana ia mengenyangkan dan memudahkan rutin hari saya dalam menjalankan kerja-kerja seharian di pejabat.
16/10/2018
BEST FOR DIET
Crunchy Oat Granola ni memang sedap. Sesuai for those yang nak diet. Bila makan cepat kenyang. Makan dengan susu segar, kriokk crunchy dalam mulut. Recommended
08/10/2018
Rasa yang sedap
rasa yang sedap dan sihat untuk dimakan.sesuai untuk yang berdiet
10/09/2018
sedap
yg ni mmg kesukaan kami sekeluarga...add on kurma , kismis, kekacang bertambah menyelerakan...stok tak pernah putus setakat ni...mmg sentiasa ada dlm almari...
09/09/2018
Too sweet
Bought it during promotion. Personally I don't recommended it as it was a bit sweet to be considered as daily healthy choice of breakfast.
02/09/2018
Sedap
Selalu makan dengan plain yogurt dan tidak terlalu manis. Boleh juga makam begitu sahaja. Snack yang sihat.
29/08/2018
My snack
It is actually a bit beyond my sweet tolerance. But, sometimes when i have sweet tooth and want to have some sweet but healthier snack, it would be my choice.
03/08/2018
Agak manis... Tetapi suami saya mengemarinya. Selalu laku laris di pasarraya.
26/07/2018
The product is a bit too sweet for my taste, feel like the sugar content is relatively high.

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama