4.4 5 0 30 30 <ul> <li>Versi mini bagi bar Kinder Bueno</li> <li>Denganperisasusudankacang hazel</li></ul>
  • 4.4 Daripada
  • 30 Ulasan

Ulasan

30/10/2019
Say yes to Kinder Bueno
Sedap sangat dan comel dalam packet yang lebih kecil
27/08/2019
Sedap tak terkata!
Kinder bueno jenama coklat favourite saya dan sekeluarga. Klau pegi travel mesti cari ni dulu. Makan sambil jalan-jalan ataupun masa dalam kereta. Sambil memandu pun boleh makan. Senang nak masuk mulut sebab kecil so tak menganggu masa driving. Anak-anak semua suka. Diorang paling happy kalau nampak coklat ni. Sekejap je habis. Hahaha
25/12/2018
Dibeli
Kinder bueno yang sedap..sesuai dimakan pada waktu petang atau ketika menonton tv...sekali cuba pasti mahu lg..sdap sgt
16/11/2018
Kinder bueno mini
Sedap dan kegemaran seisi kluarga, senang nak bwak g travel
28/10/2017
Saya telah mencuba coklat ni..sangat sedap dengan perisa coklat dan kacang hazelnya..buat saya nak makan balik2..saya pengemar coklat dan kacang..tidak bosan bila hari2 merasakannya..
26/10/2017
Memang kegemaran seisi keluarga. Ternyata memang sedap.
25/08/2017
Saya memang penggemar tegar coklat... Kinder Bueno Mini sangat sedap... rasa cream nya sangat menyelerakan... I love Kinder Bueno
21/07/2017
sangat sedap..this is my feveret..senang dibawa kemana..mmg berbaloi2 la lau belinya..i like kinder bueno
10/11/2016
Saya sudah cuba..sangat sedap dan enak untuk dimakan bersama keluarga..
09/11/2016
Sedap.walaupun terlalu manis.tapi sedap dimakan di mana sahaja.kanak-kanak mengemarinya.
29/07/2016
Sedap.walaupun terlalu manis.tapi sedap dimakan di mana sahaja.kanak-kanak mengemarinya.
11/06/2016
memang ternyata sedap dan ia cair di mulut. Satu keluarga boleh menikmatinya sebagai snack harian. Anak saya pon suka! Tapi sedikit mahal bagi sayalah,sebab bukan kaya sangat.
07/06/2016
enak dimakan dan mudah dibawa ke mana-mana sahaja.. boleh dimakan bila2 sahaja
07/06/2016
rasa yang enak dan senang dibawa ke mana2..anak2 pn sangat sukakanya..
03/06/2016
memang ternyata sedap dan ia cair di mulut. Satu keluarga boleh menikmatinya sebagai snack harian. Anak saya pon suka!

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama