4.8 5 0 54 54 <p>Anda boleh menikmati biskut dan coklat pada masa yang sama dengan Kit Kat Mini Cookies and Cream. Rasa mewah coklat, biskut rangup dan krim putih akan membuatkan anda puas menikmati setiap suapan. Belilah Kit Kat Mini dan anda boleh menikmatinya bila-bila masa, di mana sahaja. </p>
  • 4.8 Daripada
  • 54 Ulasan

Ulasan

05/11/2019
cookies & cream
Kit Kat Mini Cookies and Cream sedap dan menyelerakan keluarga, anak - anak juga amat suka kan nya,,
30/10/2019
rasa sedap
agak manis tapi sedap juga kitkat yang ada pelbagai perasa macam ni
21/10/2019
Kitkat memang sedao
Saya dan keluarga saya amat menyukai produk keluaran nestle,salah satunya adalah kitkat perisa coklat ini,bukan saja rasa coklat yang cair dimulut tapi rasa biskutnya juga amat rangup
14/10/2019
Kitkat
I really like to eat kitkat. The taste is really good because it contain a lot of chocolate which is my favourite.my family also love to eat kitkat.Please kindly consider give me the free sample. I really like to eat and share with my family members and friends. In future, i will buy again.
27/08/2019
Take 5 with kit kat. Yeayy
Selalu beli banyak-banyak buat stok. Makan sambil buat kerja. Kat rumah pun sama. Sambil buat keje sambil makan kitkat. Nikmat betul rasa dia. Cair di mulut. Fuhhh memang kena dengan selera saya. Tak terlalu manis dan senang di pegang. Kadang-kadang sambil dukung anak pun boleh makan kit kat tau. Memang best sangat!
15/08/2019
Snek yg sedap
Produk dari nestle tidak pernah mengecewakan... sedap dan coklat cair di mulut... sesuai dibawa travel ataupun sambutan hari jadi di sekolah mahupun dijadikan snek buat santapan keluarga..
31/01/2019
COKLAT SEDAP TAPI CEPAT CAIR
kenapa letak 8pcs saja dalam satu pack, tak cukup tahu takk!!!!? coklat sedap kena letak banyak sikit dalam pack.hahaha tapi, kenapa cepat cair bila berada kat luar (suhu bilik).
17/01/2019
sedap
saya amat mengemari biskut dan coklat.Saya suka sangat2 apabila dapat makan makanan kesukaan saya kedua2nya dalam satu masa..kit kat ini menjadi sajian sneck bagi keluarga saya setiap hujung minggu
11/01/2019
Sangat sedap
Coklat yang sangat sedap. Cookies nya juga sangat sedap. Mesti beli lagi
12/11/2018
Kitkat mini cookies
Sy dh mencubanya dan mmg sedap and terase coklat and oreo dlm lapisan kitkat ni...
14/10/2018
Penghibur hati
Terasa seperti makan kitkat dan dalam masa yang sama makan oreo. Yang pasti nya kitkat sejak dulu lagi memang menjadi pilihan kami sekeluarga.
27/09/2018
saya suka anak pun suka
saya bukan peminat tegar coklat tapi bila lihat reaksi wajah anak saya semasa makan kit kat oreo saya terus cuba...sekali try nak lagi!!!
24/09/2018
Rangup
Anak saya sukakannya. kami sekeluarga memang membawa kit kat mini cookies and cream sebagai peneman kami sepanjang travel ke mana sahaja.
12/09/2018
Kit kat
Sedap..rasa seperti gabungan Kit Kat dan biskut oreo..
03/08/2018
Favorite snack. Mesti beli stock banyak-banyak. Dalam handbag pun ada stock.. 😂

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama