KitKat Southern Australian Orange Dark Chocolate Block
4.6 daripada 12 ulasan
mengesyorkan
Sangat sedap
Selalu beli dan standby letak dalam beg untuk buat kudap kudapan anak saya. Tak terlalu manis untuk budak, just nice je manis dia. Memang akan repeat untuk beli coklat ni. Sangat sedap!
pure dark coklat
saya suka sebab kurang manis dengan rasa pure dark coklat sesuai untuk yang diet dan kanak kanak
Kitkat sedap
Rasa wow!! Kombinasi dark chocolate dengan orange tu sangat sesuai Dan sedap. Tidak terlalu manis. Sesuai dengan citarasa saya..
Chocolate
Sedap sangat coklat ni..saya adalah salah seorang peminat dark chocolate..memang mantap..
Sedap
Sangat sedap dan tidak terlalu manis,sesuai untuk orang yg penggemar coklat
Kitkat
Walaupun harga nya agak mahal tapi berbaloi sebab memang sedap..my kids really love it!
Best Combination of Chocolate
Saya suka kombinasi coklat gelap & oren. lebih sedap dari dark coklat yang 1 lagi. rasa refreshing. biskut kitkat pun wangi. harga sangat berpatutan cuma produk boleh didapati di pasaraya besar sahaja setakat ini.
Pahit Sikit tapi Sedap
Kit Kat Dark Choclate Orange ni sedikit pahit tapi masih sedap..Saya suka rasa orange dia..Anak- anak pun sukakannya.
Gabungan Rasa Oren dan Coklat Memikat
KitKat Southern Australian Orange Dark Chocolate Block ini sangat sesuai, pahit coklat di tambah dengan rasa oren memang sedap. Sebagai penggemar dark coklat, saya memamg suka kan rasa nya. Kit Kat tak pernah mengecewakan saya.
SEDAP TAK MANIS
PADA PANDANGAN SAYA, RASA PRODUK INI SANGAT UNIK IAITU CAMPURAN DARK CHOCOLATE DAN OREN. SAYA SANGAT MENYUKAINYA, RASANYA YANG PAHIT SEDIKIT SEPERTI KOPI, DITAMBAH DENGAN MASAM MANIS OREN MEMBERIKAN CIRI ISTIMEWA YANG TIDAK TERDAPAT DALAM PRODUK COKLAT YANG LAIN.