Lactacyd
4.7 daripada 9 ulasan
mengesyorkan
Pembersihan wanita
Saya telah mencuba produk ini beberapa kali dan produk ni sangat disarankan diguna pakai oleh kaum wanita. Produk pembersihan wanita sesuai digunakan untuk bagi bau lebih baik daripada yang sebelum ni
Lactacyd
best antara hygience wash yang saya guna. Saya syorkan lactacyd kpda fmly n my friend coz bau wangi, Segar, Bersih d kawasan intim Thanks hometester bagi peluang untuk saya cuba..repeat buy at guardian
boleh la
saya pernah mencuba nya ketika dulu, tapi bagi saya tidak sesuai kerana sy ada kulit sensitif
Selesa sepanjang hari
Gatal dan berbau serta tidak selesa. Recommended untuk cuba produk ini kerana bau wangi dan selesa pada kulit. Kegatalan pada miss v berkurangan
menghilangkan keputihan dan kegatalan
memang terbaik, selepas menggunakannya, kegatalan di bahagian intim saya hilang, keputihan pun beransur kurang dan juga aroma bau yang menyegarkan selepas menggunakannya..
Femine wash
This product is very imported everytime i have period make me fresh and confident everyday love it
Kecil harum segar
Dgn setitis blh buat bahagian keintiman kita segar dan harum.yg paling penting suami pun puji.tk perlu takut duduk bersebelahan suami atau rakan lg kpd sessiapa yg ada mslh bau
Beli sekarang
Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.