3.9 5 0 47 47 <p><ul><li>Menyuburkan akar rambut</li> <li>Menstruktur semula serat rambut</li> <li>Rambut tumbuh dengan lebih sihat </li></ul></p>
L'Oreal Paris Fall Resist 3X Anti-hair Fall Shampoo
  • 3.9 Daripada
  • 47 Ulasan

Ulasan

29/05/2020
Love it!
The packaging is nice. Very travel friendly as it has a sturdy cap. The shampoo lathers well. Upon rinsing, my hair feels so smooth as if i already applied conditioner. The scent is very nice as well as it lasts for 2 days on my hair. Absolutely love this.
25/03/2019
so so
does clean my hair and scalp well but doesnt really help with my hair fall problem.
14/12/2018
Worth buying.
Great brand and great benefits for hair esoecialky to those who is facing hair fall problem.
02/12/2018
Shampoo
Kulit kepala rasa lebih bersih. Mengurangkan masalah rambut gugur. Bau yang harum
27/11/2018
Rambut lebih kuat
Dengan menggunakan syampo Lo'real Paris ini, rambut saya lebih kuat&kelemumur semakin kurang..Kepala saya juga tidak lagi mengalami kegatalan dan lebih ringan dan segar.. Saya akan terus menggunakan syampo jenama ini
13/11/2018
selamanya
saya memang menggunakan shampoo ini dan tidak akan bertukar ke shampoo yang lain dah kerana shampoo ini memlembutkan rambut,rambut jadi lurus.dan yang paling penting rambut kurang gugur.saya telah mencuba pelbagai shampoo sebelum ini.dan shampoo ini yang terbaik yang saya pernah cuba
30/09/2018
Quite ok
Quite ok, but not for those having serious hair fall problem not due to breakage.
06/09/2018
not eefective
didnt solve my hair fall issue and i felt i fall more hair than before
05/09/2018
Not that effective for hairfall
There is no difference in hairfall before and after using it. But it does make my hair softer, shinier, and not as stiff as using any other drugstore shampoos. My scalp tolerates this one better as well.
04/09/2018
Among the best!
I get back to this after tried several shampoos. It is what it is. Sgt best sbb rambut kurang gugur n kekal wangi
02/05/2018
Sangat bagus! Sejak pakai syampoo ni, mmg kurang rambut saya gugur. Pakai sekali dgn conditioner, mmg terbaik! Bau pon wangi. Rambut pon tak mudah berminyak.
19/04/2018
Ok,so if you are really observant there are actually 2 versions of this shampoo, L'Oreal Paris Fall REPAIR 3X and L'Oreal Paris Fall RESIST 3X which i think both pretty much works the same way. I've used Fall Resist for the past 4 months and I feel that my hair fall is pretty much still the same, but hairfall could also probably be due to the others factors like stress ,sleep deprivation and diet as well so I can't really gage if the shampoo did much help. Although i must say that it smells nice, doesnt dry out my hair and gives it shine and bounce,really affordable too
18/12/2017
Saya dah menggunakan L'OREAL PARIS FALL RESIST 3X ANTI HAIR FALL SHAMPOO..ternyata nampak perubahan selepas mengeringkan kepala..selepas menyikat rambut..tiada lagi rambut gugur bersepah di lantai..dan bau dia sangat wangi dan tahan lama.
14/12/2017
SETELAH SAYA MENCUBA LOREAL FALL REPAIR RAMBUT MENJADI SEGAR SEPANJANG HARI, KURANG RAMBUT GUGUR MALAH SYAMPOO NI JUGA MAMPU MERAWAT MASALAH KEGATALAN KULIT KEPALA SAYA SELAMA INI.
09/11/2017
Suami belikan syampu ni untuk saya, mulanya rasa ragu-ragu sebab tak pernah pakai, selepas cuba hasilnya memang wow, rambut lembut je, sampai syampu lain pun tak nak dah

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama