4.5 5 0 108 108 Mamee Monster Biskidz adalah biskut yang diperbuat daripada gandum. Ia mengandungi DHA dan pelbagai vitamin. Cubalah biskut rangup dan ringan ini sekarang! Dipek agar anda mudah menikmatinya di mana saja, bila-bila masa!
  • 4.5 Daripada
  • 108 Ulasan

Ulasan

06/11/2019
monster sedap
mamee monster biskidz sangat sedap, di gemari eloh anak anak yang memilih bab makan, mengenyangkan dan berkhasiat.. tidak mengandungi terlalu banyak bahan perisa yang tak baik
03/11/2019
Anak-anak saya suka rasanya
Kali pertama saya merasa biskut ini bila diberi oleh sepupu saya,pada mulanya saya cuma lihat saja sebab saya rasa biskut ini hanya untuk kanak-kanak sahaja tapi bila dimakan terasa sedap pulak,anak-anak memang sangat mengemarinya
06/09/2019
Sedap gilerrrrr
Sedap giler makan tak boleh stop. Flavor chocolate pun sama.. cuma kalau boleh kurangkan masin yg seaweed ni barulah sesuai untuk anak2.
15/08/2019
biskut mamee
anak saya sukakannya lebih-lebih lagi perasa seaweed dan juga susu
15/08/2019
Biskut yg sedap
Sesuai dinikmati bersama ahli keluarga... sedap.. ank2 sgt sukakan snek ini...😉
18/07/2019
I feel like a happy kid
Try this with my little cousin and I ended up eating em all. It tastes great and it's not hard to bite and chew. It can be easily eaten by kids.
15/06/2019
Insert Creative Title Here
My whole family loves it, it's cheap, contains healthy ingredients along with DHA! Serves as a good snack for the kids to take to school. <3
23/05/2019
Mamee Seawead
Mamee Seaweed agak bagus kerana berasaskan sayur sayuran. Ianya mudah didapati dan agak menyenyangkan.
12/04/2019
Sedap
Bukanbsahaja ank2 suka... kita dewasa suka rasa sedap nau.... Harga murah lah... so ok lah
09/04/2019
MAMEE BISKIDZ
Biskut yang sedap dan bagus kerana mengandungi kandungan DHA. Anak pun suka!
03/04/2019
Biskut kegemaran anak
Rasanya sangat sedap & berbaloi dengan harga. Anak saya sangat menyukai Mamee Monster Biskidz..:)
18/02/2019
HIDANGAN SARAPAN PAGI ANAK SAYA
Momee Monster Biskidz dijadikan hidangan sarapan pagi anak saya setiap hari.
13/02/2019
Mamee Monster Biskidz
snek yang disukai oleh anak2 saya sedap, mudah didapti di kedai runcit
26/01/2019
Mamee Monster
Taste great with affordable price. It is filling as well hence it is a great choice for a quick breakfast and did I mentioned that it comes with DHA and multiple vitamins?
25/01/2019
Mamee monster biskut
Smell good, Melt in mouth, light and smooth texture. All 3 flavor taste good to me, but i still like the original one the most

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama