Mamee Monster Black Pepper

4.6 5 0 20 20 Snek mi yang popular kini tampil dengan perisa lada hitam baharu. Jom kita RENYUK, GONCANG dan MAKAN snek enak ini!
Mamee Monster Black Pepper

Ulasan

01/07/2022
念念不忘的零食
MAMEE零食脆脆的,真的好吃。价钱又便宜。出外郊游,家庭聚餐,生日会,它都会出现!当然看戏听歌,都少不了它。
22/06/2022
I like the flavour!
Mamee monster black pepper. It's extremely tasty and addictive! The black pepper seasoning gives the noodle snack a peppery and savoury flavour punch. Yummy! It definitely pays homage to the original snack, but with a nice peppery twist.
22/06/2022
Mamee monster
Snek fabret dari kecil lagi. Perisa lada hitam mamee pedas sikit tapi sedap sangat. Tak cukup makan satu packet, rasa nak lagi dan lagi.
20/06/2022
Mamee Monster Black Pepper
Baru perasan, ada perisa baru. Dah try. For me, okay tak pedas sangat.
14/06/2022
good product
Mamee Monster Black Pepper best sangat. rasa lada hitam yang sederhana. kanak-kanak pun makan tak pedas. tak perlu tambah perisa pun dah sedap. lain dari mamee monster yang lain.
18/05/2022
Nice
Didn't realize there is this new flavour released until a friend bought this. Nice and yummy ! Not too hot and kids are loving it too
12/05/2022
Snack untuk study
I suka dengan snack ni. Mantap bila tengah study. Boleh keep you awake. Rasanya sedap and hot.
11/05/2022
Sedap Hingga Menjilat Jari
Perasa black pepper memang kegemaran saya. Memang padu Mamee Monster pun dah ada perisa ini.
22/04/2022
MONSTER
MAMEE Monster snack are well known in Malaysia, It gives me lots of memory and happiness, the price is good and affordable, I like this lada hitam flavour as it is not too spicy.
21/04/2022
Spicy but good!
Lama tak beli. Rupanyaa dah ada flavour baru. Saja cuba beli, sedap much more spicy but it good. Thumbs up!
20/04/2022
NEw flavour mamee
mamee monster snack is my childhood favourite snack, it gives melots of precious memory. this new "lada Hitam" flavor is not bad, it is not too spicy and hot as I expected. lets shake.
19/04/2022
love the new peppery taste
nice and crunchy and very nice with the new black pepper flavor. Its taste not too spicy and gotta shake and crunch it to enjoy :)
15/04/2022
sedapppp
bila keluar ni?! sy langsung x tahu sy baru beli semalam sy rasa flavour ni lebih sedap drpd yang warna red tu(lupa ape flavour) flavour ni sesuai org yg suka masin. Pada sy, yg bi sedap gila , tapi pada adik sy, dia rasa masin.
15/04/2022
Sesuai untuk cuba sesuatu yang baru
Bagi rasanya boleh la. Pedas lada hitam.
13/04/2022
rasa
sedap , tapi agak agak masin sedikit . Kalau kurang masin sikit dah sedap dah . Saya suka me dia sebab rangup and tak lemau . Cuba perbaiki masin dia and buat pedas sikit

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama