4.5 5 0 759 759 Nikmatilah kombinasi unik susu dengan malt ini. Kini, MARIGOLD Susu UHT dengan Malt, mengandungi kebaikan susu dengan 6 vitamin, protein, calcium dan formula unik Bone plus Vitamin D & Ca dan diperkuatkan dengan Malt yang memberi tenaga.
MARIGOLD UHT Milk with Malt
  • 4.5 Daripada
  • 759 Ulasan

Ulasan

09/12/2019
The taste of malt very good!
At first sip, maybe will feel the taste is weird. But after that, the malt milk taste good. It makes me feel full after consume it.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
08/12/2019
Sedap, berkhasiat, mengenyangkan
Sedap dan sangat berkhasiat. Mengenyangkan dan sesuai untuk diminum ketika sarapan.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
07/12/2019
sedap diminum sejuk.
Susu malt marigold amat sedap danberkrim terutama bila diminum sejuk, anak-anak cukup gemarkannya. Tak rugi mencubanya. #htcmyxMARIGOLDmalt #marigoldmy #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
07/12/2019
Sedap berkrim khasiat
Pada sedutan pertama, saya menyedut sgt panjang. Sukar dilepaslan kerana rasanya unik, wangi dan berkrim.. saya pasti susu ini akan mnjadi kegemaran ramai dan jga boleh menjadi milk booster utknbreastfeeding mom
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
07/12/2019
Nice taste and good nutri
Nice taste, good nutrients and convenient packing.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
07/12/2019
Sense of milk too sweet
Marigold Uht milk with malt is good to health and convinient to take out travel
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
07/12/2019
GOOD TASTE GOOD SMELL GOOD PRODUCT
I VERY SATISFIELD FOR THIS MARIGOLD UHT MILK BECAUSE THIS MARIGOLD UHT MILK PROVIDE THE ENERGY OF FULL DAY AND THE MARIGOLD UHT MILK CAN GET IT IN EVERY HYPERMARKET SO VERY EASY I WILL TELL ALL MY FRIEND AND MY FAMILY TO TRY MARIGOLD UHT MILK
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
07/12/2019
kurang manis, sedap
anak suka minum susu ni. rasa berbeza dengan susu yang pernah dia minum. katanya macam minum biskut t*g*r sebab ada cereal kat dalam susu. rasa pun tak manis sangat..ok la.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
06/12/2019
Segar sedap lazat
Tidak rugi untuk mencuba marigold malt kerana rasanya Yang Segar, sedap dan lazat. Ia juga dapat memberikan rasa kenyang dan bertenaga!!! #htcmyxMARIGOLDMalt #MARIGOLDMY #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
05/12/2019
Malty Tasty delicious
I like the taste, Very delicious and healthy I will buy it
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
05/12/2019
Tasty and healthy milk drink
Marigold UHT Milk with Malt has a richer milk taste that boost up your dull day! The box is so tiny and adorable, easier for kid to hold it and have the drink with her little hands. My kid is sort of picky eater but she do loves it and would request 2 boxes everyday. After drinking Marigold UHT Milk with Malt, she is active, energetic and love to participate herself in various of games. Thanks HTC and Marigold for such a great milk for everyone at home loves to drink it!
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
05/12/2019
Taste almost similar like HL
Taste almost similar like HL but with a more malty taste like nestum. It's light and taste really good.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
05/12/2019
kids love it
the right packaging for children and delicious milk
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
04/12/2019
Tasty, Convenient, Sweet
The taste was nice and convenient, just a bit sweet
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
04/12/2019
Too sweet
This milk kid doesn't like it, it's too sweet.....
  • Diuji di rumah dengan produk percuma

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama