MAYBELLINE Falsies Lash Lift Black Waterproof Mascara

4.6 5 0 11 11 Maybelline dengan maskara yang tahan berpanjangan untuk mencantikkan dan melentikan bulu mata anda daripada akar hingga ke hujung dengan pantas. Tampil anggun bergaya dengan bulu mata yang tebal mempesona, dimantapkan lagi oleh berus lengkung berganda dengan formula serat yang melebatkan dan memanjangkan bulu mata anda.
MAYBELLINE Falsies Lash Lift Black Waterproof Mascara

Ulasan

29/06/2022
Produk yang bagus
Saya suka maskara ni.mata nampak lebih galak bila pakai maskara ni. Tidak mencomotkan. Tahan hingga ke petang.mudah ditanggalkan menggunakan makeup remover.
11/06/2022
best ever mascara
mascara dia sumpah the best ever just susah nak remove je. overall semua best.
02/06/2022
Favourite maskaraa
The best ever maskara. Kalau buku mta tak panjang make sure kepit duluu sebelum pakai. Paling best waterproof yee. Then masa cuci kena guna makeup remover utk lagi bersih.
12/04/2022
False lash
This formula is amazing it makes lashes look longer and thicker it pushes it up. Last all day so would say value for money. If you looking to try a new mascara this is it.
19/02/2022
Beli dekat watson
I beli time harga dalam rm38 mcm tu. Utk org bulu x berapa ada ni ok la u kena kepit dulu kalau x dia x melentik ke atas. Cepat kering tp kdg2 dia lekat juga smudge dekat kelopak tiba2 . U kena sapu 2-3 time baru boleh start nampak lentikkan tu .
26/01/2022
good product
mudah guna dan perlu cuci betul-betul untuk hilangkan mascara yang jenis waterproof
13/01/2022
The best mascara forever🥰🥰
Mascara yang terbaik pernah saya pakai.memang awesome la..lentik,panjang dan tak payah guna pengepit bulu mata.. waterproof dan tahan lama walau kita berpeluh
01/12/2021
best
mascara ni sumpah best gila senang je nak tanggalkan, boleh pakai micellar water je pastu mascara ni waterproof tau sesuai untuk korang yang suka nangis mascara takkan cair warna hitam sekali dengan air mata ampa😂
09/11/2021
Wow sangat
Ringan dan tidak terasa berat bila memakainya..tahan lama dan mata nampak cantik🥰🥰

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama