4.8 daripada 169 ulasan
mengesyorkan
Milna Nature Puffs Organic adalah snek bayi mini berbentuk hati yang diperbuat daripada bahan organik bebas gluten dengan penuh kasih sayang. Mudah cair di mulut dan senang dipegang, membantu perkembangan kemahiran motor bayi. Tersedia dalam tiga perisa lazat (Keju, Pisang, dan Epal & Campuran Berri) untuk pengalaman snek yang lebih sihat dan menyeronokkan.
Milna Nature Puffs Organic
anak saya sangat suka makan milna puff ini kerana rasanya sedap dan sangat sesuai dan juga boleh dibawa ketika keluar petang atau ke berjalan harga berpatutan
Snek time anak
Tekstur sangat ringan dan cepat cair dalam mulut, jadi saya rasa selamat dalam mulut. Rasa cheese tidak terlalu masin dan tidak terlalu kuat. Sesuai dengan cita rasa kanank kanak.
Milna Nature pUffs
Si kecil sangat suka Milna Nature pUffs, bentuk yang mudah di pegang, rasa yang sedap menjadi tarikan untuk si kecil saya. Terima kasih kerana telah mencipta Milna Nature pUffs
Telah menguji produk percuma
Produk yang berkualiti dan bagus
Terbaik untuk anak saya dan serasi dengan selera nya.Bahan organic yang berkualiti dan bagus untuk bayi dan kanak-kanak..Terima kasih Milna Nature puff Organic!!
Anytime and everywhere
I always bring this puff everywhere and this snack keep my baby calm while i busy shopping for groceries. I have bought this more than 5 packs after i received the tester.
Milna Nature Organic Puff
I love with its cute heart-shaped. Its mini shape also make it as a perfect size and easy to melt in baby’s mouth. This can help to train baby’s motor skills. Its also provide complete nutrition for the health of baby's body. There also several choice of its flavour which are so marvellous and yummy.
Nature Puffs Kegemaran Bayi
Produk Milna Nature Puffs Organic ini adalah kegemaran anak saya. Rasanya yang enak dan pelbagai variasi membuatkan bayi teruja ingin mencuba. Terdapat dapat packaging kecil yang memudahkan para ibu untuk bawa kemana sahaja. Harap Milna boleh keluarkan lebih pelbagai variasi rasa untuk bayi.
Milna nature puffs organic
Milna Nature Puffs Organic adalah cemilan ringan bentuk puff untuk bayi dan anak kecil, biasanya dijadikan snack MPASI / finger food mulai dari usia sekitar 8–12 bulan ke atas. Produk ini terbuat dari bahan organik seperti beras jasmine organik, beras hitam organik, gula tebu organik, dan beberapa varietas buah/keju tergantung rasaTinggi kalsium (bantu pertumbuhan tulang & gigi) dan sumber zat besi penting untuk tumbuh kembang si kecil. Bebas gluten, cocok buat anak yang sensitif gluten. Tidak mengandung pengawet, pemanis buatan, pewarna, atau penguat rasa tambahan. Teksturnya mudah lumer (melt-in-mouth), membuatnya cocok untuk bayi yang baru belajar makan tanpa gigi karena boleh terurai cepat di mulut
Comfort Food
Anak saya sangat suka kan nya, mudah dimakan mudah dibawa kemana sahaja. Lembut di perut dan mudah dicerna.kini bila anak saya meragam sebelum waktu makan, saya akan syorkan milna