4.6 5 0 459 459 Nappikleen Newborn Liquid Wash telah diuji secara dermatologi dan hipoalergenik (tidak menimbulkan alahan) dengan kandungan PH neutral, ia selamat digunakan pada pakaian bayi dan tangan para ibu. Diekstrak daripada 100% kacang sabun semula jadi, cecair detergen ini juga melembutkan fabrik serta memberikan keharuman penuh kelembutan pada pakaian bayi anda.
  • 4.6 Daripada
  • 459 Ulasan

Ulasan

17/06/2019
Nappikleen Newborn Liquid Wash is a great baby’s laundry detergent that is suitable for daily use. I love it to the max, because its non irritating formulation is gentle on my baby’s skin. Its effectiveness in removing stains on my baby’s clothing with long lasting fragrance is awesome. I feel secure, safe, confident and very satisfied in using Nappikleen Newborn Liquid Wash as my baby’s laundry detergent compared to the regular detergent!
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
12/06/2019
I rated this a 5 stars products. Killing off 99.9% bacteria but yet give us nice and pleasant smell is what something we mothers looking for. I used nappikleen to soak for awhile and wash, no more dirty and smelly especially in the neck area where milk always dop. Trust me, this product is a must if you are having baby.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
1/06/2019
Nappikleen has long lasting fragrance and the clothes are soft after each wash. I definitely recommend it.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
31/05/2019
使用了Nappikleen Newborn Liquid Wash洗宝宝的衣物,觉得很不错…清香…柔软…好用…很不错的一个产品
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
28/05/2019
It smells good and refreshing. It is soft to my hand and remove the stain. I wish the packaging will be improved because it is hard to control the amount of detergent needed. Most of the time I pour more than needed.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
21/05/2019
Saya sangat berpuas hati dengan Nappikleen Newborn Liquid Wash kerana ia membersih dengan hebat dan berbau harum dah segar. Pernah sebelum ini saya terlupa untuk keluarkan baju anak saya yang siap dibasuh dari washing machine, setelah beberapa jam, baunya masih harum dan segar.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
19/05/2019
感觉此洗衣液不会有太强烈的味道和泡面,很适合用来洗宝贝的衣服。洗好的衣服晾干后还带点清新的芳香味。最重要的是宝宝穿上用这nappikleen newborn liquid wash洗后的衣服没有敏感的症状,值得推荐
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
18/05/2019
After us it become smooth and touchable. Super good!
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
14/05/2019
如果此产品经常促销优惠我相信会更好,包装方面可以考虑改变,比较第一印象很重要,另外就是希望味道方面可以研究新香味。
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/05/2019
Adakala kulit anak saya akan naik ruam jika saya menggunakan sabun pencuci yang biasa untuk basuh bajunya. Tetapi dengan Nappikleen Newborn Liquid Wash, baju anak lebih bersih, berbau segar dan yang sangat penting, kulit anak saya tidak elergi lagi.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/05/2019
Good for newborn and kids that had allergy. Gentle on skin. Recommended newborn liquid wash
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/05/2019
Anak sy tidak mengalami masalah alergik malah bau ia berkekalan.. Sgt suka kannya
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/05/2019
Pakaian bby sy berbau wangi dan tahan lama..seperti memakai pelembut pakaian..lagipula sekarang badan bby sudah tidak naik bintik2 gatal...tq htc..tq nappikleen..
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
11/05/2019
I love the smell of nappikleen...After using it...My kids no more allergy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
10/05/2019
Worth to buy, A lot of mother out there have problem with Baby sensitive skin. I fully recommended this product.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama