4.5 5 0 68 68 <p>Cubalah minuman tempatan Malaysia yang terkenal – kopi Nescafe Tarik Milk! Kini anda boleh mencuba kopi Nescafe Tarik Milk di mana saja, bila-bila masa! Rasanya yang lembut dan lazat dengan aroma memikat menawarkan anda kepuasan yang boleh dinikmati di kediaman anda sendiri. </p>
Nescafe Tarik Milk Coffee Can
  • 4.5 Daripada
  • 68 Ulasan

Ulasan

10/03/2020
Coffee on the go
If u like teh tarik, then u must try this coffee tarik as well. Best to drink when its cold!
29/02/2020
Besttt
Antara minuman yang selalu saya beli ketika pergi ke pasaraya @pn 7E. Sedap, menyegarkan & melting 😘
18/11/2019
The best!
I love it. I can enjoy my caffein booster everywhere, whenever i want.
09/10/2019
Suits my taste
An easy go teh tarik. Taste event better when cold. Watch out the sugar level.
23/08/2019
Refreshing
Really taste of nescafe tarik.. So good when it's really chilled.
06/08/2019
Love the taste
I like it. I love it. I enjoy the taste. This Nescafe Tarik is my loyal companion every time I need to drive for long journey. Love you Nescafe.
23/05/2019
Coffee on the go
Saya peminum tegar kopi. Saya gemar mencuba semua jenis kopi dari jenama yang berbeza.Saya juga selalu menjalani lawatan kerja di luar kawasan dan perlu memandu dalam jarak yang jauh. Setelah menemui Nescafe Tarik, saya tidak perlu risau tentangg keperluan kaffien saya. Nescafe Tarik sentiasa bersama saya setiap masa. Aroma dan rasa yang terbaik menemani saya walau di mana saya berada. Thanks Nescafe for the brilliant product
09/05/2019
nescafe tarikkk
rasa kopi susu yg menyengatt...terbaikkk..umpphhhh..
12/03/2019
Nescafe is life
This nescafe tarik make me addicted buy it when I go to Tesco or Giant Hypermarket . I like to keep it on refrigerator and always chill whenever I need to drink it..
08/03/2019
pilihan ketika memandu
suami saya akan sediakan nescafe dalam tin ni bila memandu jauh untuk hilangkan mengantuk
20/02/2019
aroma yang memikat
Nescafe Tarik Can ni sedap terasa Nescafe yang lembut dan aromanya memikat.
06/02/2019
nescafe teh tarik menghilangkan mengantuk
sangat sedap..pasti minum ketika drive balik kerja..wajib minum 2 hari sekali...kalau tak rasa tak best❤️❤️❤️❤️
04/02/2019
Nescafe Tarik Milk Coffee Can
untuk seorang yang sangat heavy caffeine consumption dan peminat tegar nescafe, this product is very rich and creamy. 5 stars and very recommended
04/12/2018
Nescafe tarik
Rasa yang sedap. Mudah didapati dan harga yang berpatutan
26/11/2018
long distance wajib ada
Nescafe Tarik Milk Coffee Can antara minuman tin yang wajib ada di dalam kereta sewaktu memandu terutama perjalanan jauh. Mata segar sekelip mata dengan aroma nescafe yang menawan.

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama