4.6 5 0 75 75 Mimpi untuk menjadi seorang jurulatih Pokemon mungkin tercapai bila anda menikmati Nestle Drumstick Pika Pika Cone yang diilhamkan oleh Pikachu. Aiskrim kacang pekan berkrim ini dihiasi badam yang dihancurkan, sedia untuk anda nikmati di dalam kon koko yang enak.
Nestle Drumstick Pika Pika Cone
  • 4.6 Daripada
  • 75 Ulasan

Ulasan

24/04/2020
Ice cream pika pika
Sngt bgus...Cuma terlalu bnyak cokelat...bg sy lh...apa2 pun memang sngt terbaik..ank2 sy sngt sukaknnya
17/02/2020
Worth the price
Tried the ice cream recently but not really into it. The good thing is it rich with nuts but it has bland taste. The vanilla ice cream is much better. But it's worth the price. Worth to try.
17/02/2020
manis
manis dan rasa kacang. rasanya sama mcm aiskrim mickey mouse tapi mickey tak ada kacang
10/01/2020
Sedap!
Cuba sewaktu anak membeli aiskrim ini. Sedap dengan rasa kacang dan kekacang.
03/01/2020
Pikachu
Menang sangat sedap...pertama kali beli sebab anak buah request..tak sangka ada rasa kacang..caramel..memang rasa Yang mewah Dan dah beli banyak kali
20/12/2019
chocolatety yumminess
its cheap and tasty, it has nuts in it so whoevers allergy be wary theres nuts
18/12/2019
Pika Pika
Sedap rasa vanilla yang mewah. anak sukakannya, harga pun mampu milik
04/12/2019
Sedappp
Rase coklat ngn kekacang..buat hati tertawan2 dan rasa nak makan lagi dan lagi.. pasti tidak menyesal bila membelinya.. penambahanbaikan mungkin letak cookies bentuk pikachu..biar menarik perhatian kanak-kanak dan dewasa jugak..
26/11/2019
Ice cream
Yummy and delicious! Rasa karamel, kacang semua ada. Creamy and tasty cair dalam mulut. Tak terlalu manis tetapi masih sedap. Recommend for those yang suka makan ais krim tapi tak terlalu manis ❤
19/11/2019
❤❤❤
Love this ice cream soooo muchhhh. Not so sweet with crunchy nuts.. Makes me nut..
19/11/2019
Sedap
Aiskrim pikachu yang baru dimana dikeluarkan oleh Nestle. Aiskrim rasa sedap dan tidak terlalu manis.Kon pula sangat sedap dimana rasanya seperti coklat pahit dan saya sangat sukakan rasa kon itu.Hiasan kacang diatas aiskrim adalah okay,tidak terlalu rasa kacang sangat dan agak sedikit .
02/11/2019
Aiskrim pikachu
Sekali mkn tak cukup 1,selalu nya anak saya akan makan 2 sekali... Baru puas hati... Sebab dia tak terlalu manis... Tak muak... Sedap almond pecan
01/11/2019
Sedap!
Aiskrim yang sangat sedap. Rasa coklat yang menepati selera saya sebagai seorang pencinta coklat. Anak saya sangat sukakan aiskrim ni. Tak terlalu manis dan sesuai dinikmati oleh anak2 saya. Bila anak menangis senang nak pujuk, umpan dengan aiskrim pikachu ni.
29/10/2019
Interesting cartoon packing
Cute pokemon and caramel taste with fresh almond . tasty .
25/10/2019
Anak suka ibu pun suka
Sedappp...itu kata anak2 saya..pe lagi saya pun merasainya ternyata sedap....

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama