4.4 5 0 90 90 <p>Idamkan sarapan pagi yang ringan untuk memulakan hari anda? Kini, anda boleh menikmati NESTLE FITNESSE Clusters Banana Nut Cereal! Ianya merupakan gabungan emping gandum, pisang, kacang rangup dan madu. </p> <p>Dengan 10 vitamin dan mineral penting termasuk kalsium dan zat besi, NESTLE FITNESSE Clusters Banana Nut Cereal membolehkan anda menikmati hari yang positif dan lebih ceria.</p>
  • 4.4 Daripada
  • 90 Ulasan

Ulasan

26/06/2019
Terbaik
Sangat sedap.... keenakan dan jua khasiat yang terdapat dalam pelbagai bijirin di dalam nya
25/06/2019
Berkhasiat
Amat sedap dengan tambahan perisa pisang. Membuatkan sarapan lebih sedap, rangup. Berkhasiat dan mengenyangkan.
08/04/2019
Best
Produk yang sangat bagus dengan perisa banana yang sangat sedap dan mengenyangkan
28/03/2019
Sarapan sedap dan sihat
NESTLE FITNESSE Clusters Banana Nut Cereal. Sedap dengan campuran pisang, kacang rangup dan madu. Sarapan ringkas yang berkhasiat untuk anda sepanjang hari 👍
15/03/2019
Product yg sangat bagus
Sy mmg peminat cereal.. Apa sj sy akan mencuba tetapi yg ini mmg favourite sy... Ada berbagai perisa n byk kejutan d dlmnya setiap kali mengunyah... Dan enak d makan begitu saja tanpa susu..
05/03/2019
NESTLE FITNESSE Clusters Banana Nut Cereal Box
sedap rasa pisang dan menggenyangkan .sesuai bagi mereka yang nak diet just makan NESTLE FITNESSE Clusters Banana Nut Cereal Box pun dah rasa kenyang.
27/02/2019
kenyang sampai Tengah hari.
cara untuk mengurangkan berat badan yang balk, sarapan yang balk, kenyang sampai Tengah hari.
12/02/2019
favourite
i just love the taste.. and i love it that it makes me beautiful and healthy!
24/11/2018
review
sangat mengenyangkan dan tahan lama... sesuai untukk diet..
30/10/2018
Nestle fitnese
Sesuai untuk saya bersarapan dan makan di waktu lapang.bijiran yang rangup dan sedap
30/09/2018
Smell good
It smells good, but not for me, I don't like the clusters type cereal. Just personal preference. It is good product though.
04/09/2018
Nice try
I think the flavour is a little bit sweet. But it is enough chrunchy. I willing to purchase for second time!
09/08/2018
sarapan yang sihat dan salah satu cara untuk mengurangkan berat badan saya.
24/07/2018
It tastes great... but sadly, too pricey. Not willing to fork out a fortune for cereals.
04/07/2018
I had tried this. The taste okay, just myself don't like the texture of the cereal.

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama