4.5 5 0 31 31 Aiskrim berbentuk Mickey Mouse yang ikonik ini memberikan rasa aiskrim vanila yang lazat dengan kelembutan sos karamel masin dan disalut dengan keenakan susu coklat yang pastinya membuka selera!
Nestlé Mickey Ice Cream
  • 4.5 Daripada
  • 31 Ulasan

Ulasan

01/04/2020
Manis
Pertama, reka bentuk yang sangat menarik & cantik. Tarikan marketing yang sure membuatkan orang pasti membelinya. Bila dah cuba memang rasa rangup coklatnya di luar & lembut didalam. Cuma agak manis. Kanak2 kena had sebab more sugar tidak baik untuk kanak2. Just sekali sekala it okay.
01/04/2020
Chocolate lover must tru
This ice-cream is good for chocolate lover because it coat with chocolate too much.To people do not like chocolate, please do not try it. The caramel in ice-cream is small amount only and sometimes ,not feel the caramel during eat this ice-cream.
01/04/2020
good
bagi saya ice cream ni sedap cuma terlalu manis bagi saya especially coklat d bahagian luarnya.. mungkin perlu d kurangkan kemanisan
31/03/2020
Its nice
Overall it taste nice but too sweet. Overwhelming sweet taste. I like the vanilla ice cream with a bit hint of caramel sauce inside. Perfectly nice. The outer side which is the chocolate is somehow too sweet.
27/03/2020
Just a normal ice cream
Its just a normal ice cream with special character.
23/03/2020
Sedap
Rasa primium..sesuai dengan harga..mmg tak cukup 1 lahhh
21/03/2020
Anakku haisa dgn Kegemaran Aiskrim nya.
Saya dan anak perempuan ke petron untuk mengisi minyak dan membeli aiskrim kerana ianya kegemaran anak saya mencuba aiskrim baru.
20/03/2020
Aiskrim Mickey
Sedapp..! Rasa coklat sangat sedap dan rasa vanilla yang kurang manis. Saya sgt suka aiskrim ini. Sy sgt suka lapisan luar coklat.
19/03/2020
Good
Taste good and love the Mickey Mouse design. Personal opinion is that it taste better if it's slightly less sweet. Overall is Good!
16/03/2020
A Mickey tastic Flavour 🤩
Lovvvvvvvving the icecream. Just to let y’all know it’s currently on my favourite icecream list now. Superb taste for an affordable price! Rich chocolate and caramel! 😋
16/03/2020
mickey
suka dengan design ais krim baru yang ni .sangat comel dan sesuai untuk kanan2 . rasa sedap karemal tu mmg best dan berbaloi bila makan .terasa setiap kali mkn ais krim ni .pasti syorkan org lain rasa
16/03/2020
Aiskrim..
Sedap aiskrim ni..anak saya suka..comel je bentuk mickey mouse..😋
16/03/2020
Cute and nice
The design is cute and the taste is nice, the children like it so much, the price is reasonable.
15/03/2020
Ais krim
Anak saya sukakanya..memang sedap.bentuknya seperti mikey mouse menarik perhatian dan sangat comel..
13/03/2020
Great taste
The combination vanilaa and caramel is so delicious.I loved it and can easily fall into it So yummy and cant get enough.My kids loved it too.Delicious combination that never been expected

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama