NIVEA Skin Delight Glowing Rose

4.8 5 0 19 19 <p>NIVEA Skin Delight Glowing Rose menyubur dan melembutkan kulit anda dengan haruman lembut, menjadikan wajah anda segar berseri. Formula bebas lekitnya menyimpan lembapan di dalam kulit. Haruman rosnya yang lembut pula memberikan anda aroma feminin. Sesuai untuk semua jenis kulit.</p>
NIVEA Skin Delight Glowing Rose

Ulasan

31/12/2019
bagus
kulit menjadi lembut,lembap,dan tidak melekit.ianya amat sesuai untuk wanita berkulit kering
15/11/2017
Serius memang lembut lepas mengunakan nivea skin delight glowing rose..bau rose yang wangi sangat memberi kesegaran selepas menggunakannya..
13/04/2017
Nivea semestinya pilihan saya dalam jenama kecantikan dan saya amat selesa dengan produk ini.
12/08/2016
Nivea skin delight mempunyai enssential oil berbau rose, saya percaya bahawa rose membuat kan kulit tampak lebih muda dah berseri-seri, haa bukan tu sahaja! Kulit akan jadi selembut sutera tau bila oleskan loysen ni pada kulit, tak percaya? Cuba lah sendiri!
11/08/2016
nivea skin delight losyen yang sangat wangi dan membuat kulit saya halus dan tubuh saya harum sepanjang hari. saya sukakan nivea skin delight losyen..
10/08/2016
Saya amat sukakannya, Kulit jadi lembut, halus, dan wangi dengan haruman ros..memang jatuh cintalah dengan Nivea skin delight glowing rose...
02/08/2016
ianya memang harum dan membuatkan saya suka akan ketenangan yang tergambar disaat itu!
02/08/2016
Nivea adalah losyen kegemaran saya dan telah didatangi dengan bau bunga ros yang harum dan mengasyikan. Dari penggunaannya yang pertama telah membuatkan kulit saya rasa lembut, selesa dan berseri.
10/11/2016
nivea skin delight losyen yang sangat wangi dan membuat kulit saya halus dan tubuh saya harum sepanjang hari. saya sukakan nivea skin delight losyen..
09/11/2016
Wow.. macam menarik jer produk ni.. saya nak trylah.. mesti wangi kan bau bunga rose.. nak jugak nampak cantik dan berbau harum sepanjang hari...
06/09/2016
saya memang menyukai sebarang jenis wangian atau produk penjagaan diri dengan wangian ros!!! Bauan ros yang Wangi dan menenangkan memberi keyakinan pada saya sepanjang hari. saya pasti akan membeli produk ini
05/08/2016
Wanita cuba lelaki juga suka.Dua variasi ternyata begitu menyenangkan dan ia ada kelainan daripada rangkaian losyen Nivea yang sedia ada.Pilihan saya pastinya dengan haruman Lavender kerana ianya bukan sahaja mudah dioles kekulit,kadar penyerapannya cepat dan meninggalkan bau yang sungguh menenangkan.
03/08/2016
Saya amat menyukai NIVEA Skin Delight Glowing Rose kerana haruman bunga ros merupakan haruman kegemaran saya. Selain itu, saya juga merasakan kulit saya semakin lembut hanya selepas percubaan kali pertama.
03/08/2016
Seperti yg kita ketahui,jenama nivea tidak pernah mengecewa kan ...,sekarang nivea telah mengeluar kan produk terbaru iaitu NIVEA SKIN DELIGHT ROSE,pasti ianya tidak akn mengecewakan kita...sy harap saya berpeluang untuk mencuba produk ini...terima kasih hometester
02/08/2016
Ia sangat sesuai untuk kulit seperti saya & juga harga mampu milik.

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama