4.8501919<p>NIVEA Skin Delight Glowing Rose menyubur dan melembutkan kulit anda dengan haruman lembut, menjadikan wajah anda segar berseri. Formula bebas lekitnya menyimpan lembapan di dalam kulit. Haruman rosnya yang lembut pula memberikan anda aroma feminin. Sesuai untuk semua jenis kulit.</p>
NIVEA Skin Delight Glowing Rose
4.8 Daripada
19Ulasan
NIVEA Skin Delight Glowing Rose
Nivea semestinya pilihan saya dalam jenama kecantikan dan saya amat selesa dengan produk ini.
1 Ulasan
1 Ulasan
12/08/2016
Nivea skin delight mempunyai enssential oil berbau rose, saya percaya bahawa rose membuat kan kulit tampak lebih muda dah berseri-seri, haa bukan tu sahaja! Kulit akan jadi selembut sutera tau bila oleskan loysen ni pada kulit, tak percaya? Cuba lah sendiri!
nivea skin delight losyen yang sangat wangi dan membuat kulit saya halus dan tubuh saya harum sepanjang hari. saya sukakan nivea skin delight losyen..
nooreimy(Temerloh)
130 Ulasan
nooreimy(Temerloh)
130 Ulasan
10/08/2016
Saya amat sukakannya, Kulit jadi lembut, halus, dan wangi dengan haruman ros..memang jatuh cintalah dengan Nivea skin delight glowing rose...
Adlina(Batang Kali)
26 Ulasan
Adlina(Batang Kali)
26 Ulasan
02/08/2016
ianya memang harum dan membuatkan saya suka akan ketenangan yang tergambar disaat itu!
Liana(Johor Bahru)
74 Ulasan
Liana(Johor Bahru)
74 Ulasan
02/08/2016
Nivea adalah losyen kegemaran saya dan telah didatangi dengan bau bunga ros yang harum dan mengasyikan. Dari penggunaannya yang pertama telah membuatkan kulit saya rasa lembut, selesa dan berseri.
saya memang menyukai sebarang jenis wangian atau produk penjagaan diri dengan wangian ros!!! Bauan ros yang Wangi dan menenangkan memberi keyakinan pada saya sepanjang hari. saya pasti akan membeli produk ini
Mohd Roshaidi(Petaling Jaya)
13 Ulasan
Mohd Roshaidi(Petaling Jaya)
13 Ulasan
05/08/2016
Wanita cuba lelaki juga suka.Dua variasi ternyata begitu menyenangkan dan ia ada kelainan daripada rangkaian losyen Nivea yang sedia ada.Pilihan saya pastinya dengan haruman Lavender kerana ianya bukan sahaja mudah dioles kekulit,kadar penyerapannya cepat
dan meninggalkan bau yang sungguh menenangkan.
Saya amat menyukai NIVEA Skin Delight Glowing Rose kerana haruman bunga ros merupakan haruman kegemaran saya. Selain itu, saya juga merasakan kulit saya semakin lembut hanya selepas percubaan kali pertama.
Seperti yg kita ketahui,jenama nivea tidak pernah mengecewa kan ...,sekarang nivea telah mengeluar kan produk terbaru iaitu NIVEA SKIN DELIGHT ROSE,pasti ianya tidak akn mengecewakan kita...sy harap saya berpeluang untuk mencuba produk ini...terima kasih
hometester
22 Ulasan
22 Ulasan
02/08/2016
Ia sangat sesuai untuk kulit seperti saya & juga harga mampu milik.
NOOR SAKINAH (KOTA BHARU)
NOOR SAKINAH (KOTA BHARU)
Nurizzana (Melaka)
Nurizzana (Melaka)
PHILLISCA (Kota Kinabalu)
PHILLISCA (Kota Kinabalu)
(Kluang)
Elffariza Binti Abd Razak (Kuala Lumpur)
Elffariza Binti Abd Razak (Kuala Lumpur)
nooreimy (Temerloh)
nooreimy (Temerloh)
Adlina (Batang Kali)
Adlina (Batang Kali)
Liana (Johor Bahru)
Liana (Johor Bahru)
intan lyana (JALAN CENDERASARI)
intan lyana (JALAN CENDERASARI)
NOOR ASYIKKIN (KUALA LUMPUR)
NOOR ASYIKKIN (KUALA LUMPUR)
zarith sufiah (SEREMBAN)
zarith sufiah (SEREMBAN)
Mohd Roshaidi (Petaling Jaya)
Mohd Roshaidi (Petaling Jaya)
NURUL WASHIFA (BATU KENTONMEN)
NURUL WASHIFA (BATU KENTONMEN)
SITI NORZANA BT MOHAMAD AZMAN (Chemor)
SITI NORZANA BT MOHAMAD AZMAN (Chemor)