4.8 5 0 34 34 Buktikan umur hanyalah angka semata-mata bersama NUTOX Advanced Serum Concentrate yang membantu anda menentang penuaan dengan Actigenics Technology ™.
  • 4.8 Daripada
  • 34 Ulasan

Ulasan

1/06/2019
The best serum!
Skin is firmer and smoother. Helps in reducing fine lines. I've been using this serum occasionally for 3 years whenever my skin needs extra care. The texture is very light, easily absorb and suitable for oily to combination skin type like mine.
15/04/2019
Affordable premiums
This is one of the most effective drugstore serum i have tried so far. I like the smell, the consistency as well as its effectiveness.I could really see difference in skin texture and fine lines reduced but it takes longggg time to see the effects. I took around 2 bottles to really see the good results not as early as 7 days as it claims. Another thing, I prefer the bottle should be changed to pump bottle because it is quite troublesome to extract out the last drop of the serum.
3/04/2019
puas hati
saya sukannya baunya, tidak melekit, cepat meresap ke kulit, kulit jd smooth dan tidak kusam
15/03/2019
Instant Plum
serum ni tesktur dia light sgt, fast absorb to skin.. paling best muka rasa firm je bila apply.. sangat sesuai untuk oily and combination skin..
28/02/2019
Nutox
I just new to this product and start using for a month and this serum just amazing it work wonder to my face...it make my dullness go away and get my glowing skin.i will make sure to keep this in my beauty routine.
21/02/2019
Serum terbaik
Serum terbaik yang pernah dicuba. Cepat menyerap dan tidak berminyak. Kulit rase lembut.
20/02/2019
BEST SERUM EVER!!!
I love this serum so much!! It helps my skin to boost, plump and feeling soft everyday !
19/02/2019
NUTOX Advanced Serum Concentrate
Serum yang sangan ringan dan sejuk pada kulit muka. Serum terus diserap ke dalam kulit. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit
24/01/2019
nutox serum
kulit saya sangat sensetif..sejak menggunakan netox serum kulit saya tidak lagi bermasalah..
18/01/2019
Nutox serum review
Dah pakai sebulan lebih. Kulit saya sensitif.hanya pakai waktu pagi dan malam. rasa muka sedikit elastic dan lembut skit. Pekat. Sesuai untuk bagi muka firm dan smooth cuma kesannya ambil masa yang agak lama kerana dia natural ingredients.
14/01/2019
Nutox serum
Serum ini sangat berkesan dan bagus untuk kulit combination to oily. Meresap dengan cepat dan kulit tidak berminyak selepas guna serum ini.
18/11/2018
Nutox advanced serum
My holy grail ! Mudah meresap dan tak melekit . Muka rasa lembut dan tegang .
2/11/2018
Serum terbaik
Nutox serum terbaik..Kulit lembut selepas menggunakannya sesuai dengan kulit saya yang sensitif.
1/11/2018
AWEK MUDA
guna nutox advance serum terasa keremajaan ku terselah..muka jadi mulus dan halus. sangat best
29/10/2018
Nutox advance serum
saya pernah menggunakan Nutox Advance serum,teksturnya sangat ringan dan mudah meresap ke dalam kulit wajah.Semasa memakai Nutox Advance serum kulit saya terasa tegang dan lembut.sangat sesuai untuk kulit saya..Saya sukakannya..

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama