Nutrigen Kurma Milk

Nutrigen Kurma Milk

4.6 daripada 7 ulasan
mengesyorkan
Kaya dengan protein, kalsium, dan karbohidrat untuk memberikan tenaga yang menyegarkan - sesuai bagi mengekalkan tahap tenaga semasa berpuasa. Nikmatinya sebagai juadah sahur atau untuk mengembalikan tenaga selepas iftar, agar anda kekal segar dan kenyang sepanjang hari!
Ulasan
Beli sekarang
Syaidatul

10 Ulasan

29/5/2025
Air susu kurma

Saya sukakan minimum air susu kurma ini. Sedap Dan Manis rasa kurma sesuai ketika untuk berpuasa. Akan repeat lagi untuk beli . Minum ketika sejuk sangat best

Ms

70 Ulasan

23/5/2025
Nurigen kurma

Minuman yang berkhasiat kerana mengandungi kurma. Ini minuman pilihan saya semasa berbuka puasa. Dapat memberikan tenaga berpanjangan

Mehaboobjan

7 Ulasan

12/5/2025
Lemak dan Berkrim

Nutrugen Kurma Milk bukan sahajan berasa lemak dan berkrim apabila diminum tetapi ia juga membekalkan khasiat premium daridapa ekstrak buah kurma.

Nik Hasliza
Nik Hasliza

33 Ulasan

Tanah Merah • 14/4/2025
susu kurma

susu kurma ini sangat sedap sebab ia rasa susu berkrim dan kurma yang segar sesuai diminum ketika berpuasa kerana ia mengandungi banyak nutrien yang diperlukan oleh badan

Safira
Safira

286 Ulasan

Seremban • 11/4/2025
susu kurma sedap

nutrigen susu kurma nya sangat sedap.minum pula sejuk2 memang sgt berkesan untuk hilangkan dahaga. harga berpatutan dan mampu milik. sangat sihat dan super sedap. cubalah pasti tak rugi dan sangat berbaloi.

Nur Hidayah Binti

74 Ulasan

Arau • 21/3/2025
Berkhasiat

Saya memberi anak saya minum Nutrigen Susu Kurma adalah kerana rasanya yang sangat sedap serta memberikan rasa kenyang ketika mengambilnya di waktu pagi.

Anis Fadila
Anis Fadila

75 Ulasan

Pokok Sena • 19/3/2025
Lemak berkrim

Nutrigen Kurma Milk sedap dan kurang manis. Berkhasiat juga membantu perut saya kenyang dengan lebih lama bila di ambil pada bulan puasa. Sedap di minum waktu sejuk.

Beli sekarang

Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.

© 2025 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.