Oatside Coffee Oat Milk
4.5 daripada 7 ulasan
mengesyorkan
Sedap Dan pilihan lebih sihat
Nutritionist sarankan saya untuk minum oatside coffee kalau nak minum coffee. Pilihan yang lebih sihat untuk orang mcm saya yang ada kolesterol tinggi kerana kandungan dalam oatside ni bantu untuk kurangkan kolesterol. Untuk orang kolesterol tinggi elakkan ambil minuman yang letak susu pekat manis,susu cair ,Dan susu krim.
KOPI ON THE GO PALING BEST
Oatside Coffee Oat Milk ni memang sedap, tapi harga dia agak mahal sikit berbanding jenama lain. Rasa kopi dia pekat, dengan oat milk yang creamy, memang sedap dan menyegarkan. Tapi, kalau nak beli selalu, kena consider jugak harga dia yang sedikit lebih tinggi. Walau macam mana pun, kalau nak rasa kopi yang lebih smooth dan tak terlalu berat, still berbaloi untuk dicuba. Senang juga nak dapat, banyak dijual di kedai runcit atau pasaraya.
sedap yeeeee
first of all, saya tak pernah terlintas pun nak rasa brand oatside ni. then tetiba one of my friend cakap, if you want to order zus. try yg oatside punya. THEN GUESS WHAT !!! it’s so sedappp yee, really recommended. then start from that, memang saya keja nak try one by one brand oatside ni. and for this coffee, sedap ye guysss. sapa2 yg baca review ni, you guys should try this coffee.
Oatside
Rasanya tidak terlalu manis tetapi sedap. Bagi saya ia minuman yang berkhasiat kerana ada oat.
coffee is life
coffee keluaran oatside ni memang sedap lemak berkrim. kepada peminat tegar kopi anda perlu cuba kopi ni..rasanya enak dan sedap boleh diminum setiap hari untuk menyegarkan hari hari anda.sekali cuba pasti nk lagi dan akan terus jatuh cinta dengan kopi ni
Sedap
Sedap, sekiranya tidak sempat utk bersarapan, mmg sgt membantu.. rasa oat dgn coffee tu sesuai sgt.. recommend
Sedap
Saya bersama isteri telah mencuba produk ini, dan kami amat mengemarinya. rasa oat yg lazat dan berkhasiat dan memberi tenaga. kami telah mencuba Kesemua perisa yang ada.