4.4 5 0 17 17 Olay Regenerist Retinol 24 Night Moisturizer menyerap jauh ke dalam lapisan permukaan kulit. Pelembap wajah ini membantu untuk memperbaharui dan memberikan lapisan kulit baharu serta menghidratkan kulit selama 24 jam semasa anda nyenyak tidur. Alamilah keserian kulit yang tampak lebih remaja dan menawan apabila anda bangkit tidur pada setiap pagi.
Olay Regenerist Retinol 24 Night Moisturizer
  • 4.4 Daripada
  • 17 Ulasan

Ulasan

30/12/2020
Garis halus hilang
Saya dah cuba produk ini sangat berkesan dengan kulit saya. Garis halus hilang dengan cepat malah kulit menjadi lebih lembut dan lembap sentiasa
04/12/2020
Good ingredient
Have a lot of good ingredients . Suitable for elderly
26/10/2020
Awesome product
This product is really good and beautiful. You should try this product and also recommend it to your family and friends. You will really appreciate it after using the product.nice product
11/10/2020
Safe option to start your Retinol game
I have purchased this product in Watson. Retinol is effective in erasing wrinkles and signs of aging. However, its usage requires attention to your skin condition. Retinol, if used in excessive amount, can be irritating to your skin. Therefore, it is best to not use this product every night, but use it only twice a week for your skin to adapt to Retinol. Personally, this product is non-greasy and works well on my skin. Skin feels brighter after using twice a week for one month. It is a good start for those who would like to try Retinol.
23/07/2020
smooth like silk
After using this night cream, my wrinkles appear visibly reduced, the skin regains its firmness and elasticity. the texture is rich but not greasy and non sticky, the price is reasonable.
25/06/2020
kulit jadi gatal
saya dah cuba setakat 2 weeks kulit muka saya menjadi gatal2 dan merah2
19/06/2020
Olay melembapkan kulit saya
Selepas menggunakan Olay Regenerist Retinol kulit terasa lembap,ia juga dapat mengurangkan kedutan dan garis halus pada kulit saya
03/02/2021
Never tried this product before, but heard alot of stories from friends that this is the beat quality..so hopefully one day weโ€™ll try..
06/11/2020
Saya teringin nak cuba produk ni sebab pernah dapat sample tp belum terbeli lagi๐Ÿ˜‚... Kulit saya perlukan produk olay.... Jika ada peluang saya ingin mencubanya. Terima kasih.....
17/10/2020
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
04/10/2020
saya boleh cuba product ini...๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ๆˆ‘ไผš่ฏ•่ฏ•่ฟ™ไบงๅ“ ่ฐข่ฐขใ€‚thank you
10/09/2020
Pernah cuba produk olay ..mmg berkesan melembapkan kulit..olay regenerist retinol 24 ni membantu meremajakan kulit ..recommended.
29/08/2020
I saw couple of good reviews regarding about Retinol 24 Moisturiser and Serum as it renews and resurfaces skin as we sleep. I haven't tried it yet, would like to give it a go.
07/07/2020
I havent tried this product yet, so I really want to receive it to test
05/07/2020
Kalau dberi peluang saya nak cuba produk nie.. Saya pernah pakai Olay Regenerist Revitalising Night Cream.. So far so good for me..

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama