4 5 0 26 26 Kenikmatan klasik yang digemari berjuta seluruh dunia kini dengan perisa baharu. Gandingkan bersama resipi-resipi menarik atau nikmati sehaja dengan segalas susu untuk menambahkan lagi kelazatannya!
Oreo - Red Velvet
  • 4.0 Daripada
  • 26 Ulasan

Ulasan

17/02/2020
manis n limited
manis, sedap. harapnya dia bukan limited untuk tahun baru sahaja. susah nak dapatkan dia. at last dapat pada lazada
17/02/2020
Excellent
Nice flavour and sooooo good. Good thing oreo does other flavour too
12/02/2020
Boleh tahan
Rasa dia sedap tapi bagu saya cream dalam manis sikit. Bau dia memang sedap,cream cheese bau sedap. Overall anak anak saya suka makan ni
10/02/2020
Sedap
Sedap sangat. Manis. Boleh buat cheese cake. Worth for money
05/02/2020
oreo red velvet
Rase sedsp,boleh dimakan setiap hari,boleh di buat kek cheese
05/02/2020
Oreo red velvet
Oreo red velvet sedap. Siapa peminat red velvet wajib rasa oreo ni.. Anak buah suka makan oreo dan rasa tak manis sangat..
03/02/2020
oreo red velvet
sangat sedap tp manis sikit hee.... rasa nya mcm makan kek red velvet, dah makan sekali nak makan lagi . anak-anak suka makan biskut oreo velvet ini. korang semua kena cuba tau dapat kan segera di pasaran.
02/02/2020
Sedap
Saya dah makan.. Kids pon suka.. Tapi bagi saya oreo ni manis sedikit.. Tapi memang sedap.
01/02/2020
sedap
rasa sedap tapi tak boleh makan banyak2 sebab bagi saya ia agak manis.. satu usaha yang bagus oreo, jika dikurangkan manis sedikit, rasanya pasti kebaboom..
28/01/2020
sedap
sedap rasa tak berapa manis. anak anak pun suka kan nya
28/01/2020
Not as expectation
It is quite yummy, but didn't have very distinct red velvet taste.
27/01/2020
red velvet oreo
the best red velvet oreo, di minati oleh kanak kanak.
22/01/2020
Sedap tapi Terlalu Manis
Pada saya, yg ni sedap. Unik rasanya. Tapi betul org ckp, too sweet for me.. tapi untuk mereka yg suka manis2, boleh lah try!
21/01/2020
RARE
Sedap! Cuma rasanya di luar jangkaan saya kerana saya menyangka spread di tengah itu rasa original keju sebenar tapi rupanya ia lebih rasa lemon.
20/01/2020
Terlalu manis
Sedap rasanya tp terlalu manis. X blh mkn byk.. Cukup hanya sekeping.

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama