4.3 daripada 9 ulasan
mengesyorkan
Nikmatilah wafer coklat pahit menyelerakan ini dengan kemanisan inti limau bergas yang menyerlahkan kesempurnaan rasa Snek Oreo yang pahit manis secara seimbang.
Ulasan
Galeri Penguji
Beli sekarang
Siti Sarah
Siti Sarah

70 Ulasan

Kuala Selangor • 23/6/2023
RASA YANG MASIH BOLEH DITERIMA

GABUNGAN BISKUT OREO + OREN (FIZZY) BAGI SAYA BOLEH UNTUK DIMAKAN, NAMUN KURANG ENAK SEDIKIT. PADA PANGAN PERIBADI SAYA, SAYA LEBIH SUKAKAN GABUNGAN OREO YANG LAIN SEPERTI OREO STRAWBERY, DUO CHOC VANILA, DAN SAYA LEBIH GEMARKAN RASA OREO ASLI (VANILA). PACKAGING PRODUK OK, ILUSTRASI PRODUK CANTIK, HARGA SANGAT BERPATUTAN, MUDAH JUGA UNTUK DIDAPATI SERTA DIGEMARI KANAK KANAK.

Azlin
Azlin

62 Ulasan

Klang • 21/12/2022
Sedap dengan rasa oren

Oreo Fizzy Orange, saya memang penggemar biskut oreo, semua variasi dia saya tidak akan ketinggalan untuk mencuba. Oreo Fizzy Orange memang rasa yang berlainan dari oreo yang sebelum ini sebab ada rasa oren yang sedap dan sesuai dengan citarasa saya.

Yantie
Yantie

15 Ulasan

Kluang • 2/4/2022
Oreo Orange Zesty

Delicious combination of chocolate and orange flavours. Balanced taste of sweet and sour. Love the tangy & zesty taste. Definitely will buy again and again. My family love it so much😍

R

May

5 Ulasan

Tanjung Bungah • 12/3/2022
Oreo Fizzy Orange - Special

We grabbed this in order to try the new flavor which looks special and tasty. My kids love it very much and request to re-stock 😉👍👍👍

N
Nor hidayah

33 Ulasan

Rawang • 10/3/2022
Rasa yang berbeza

Satu kelainan rasa yang bagi saya sangat sedap. Anak-anak memang penggemar oreo dan sangat suke kan rasa baru ini.

Siti Hawa
Siti Hawa

69 Ulasan

Ampang Jajar • 17/2/2022
Rasa oren yang wangi

biskut orea memang sedap tambahan pula dengan perisa oren baru ni boleh tukar-tukar rasa dengan yang sedia ada.

adriadi
adriadi

131 Ulasan

Alor setar • 10/2/2022
rasa oren yang sedap

rasa sedap dengan bau oren yang wangi. lain dari yang lain.

63 Ulasan

Setapak • 4/2/2022
Oreo Fizzy Orange

Gabungan rasa oren yg myegarkan.. Utk rasa pop dlm mulut, kurang... Tp saya suka gabungan rasa oreo & oren... Tidak terlalu manis, sangat sesuai semua golongan & bila2 masa.... Recommended

4/2/2022

Beli sekarang

Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.

© 2025 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.