Perfumed Shower Micellar Cherry Blo (Skin Glow)

Perfumed Shower Micellar Cherry Blo (Skin Glow)

4.7 daripada 11 ulasan
mengesyorkan
Inilah krim mandian yang menghidratkan kulit, mengandungi Minyak Organik Habbatus Sauda dengan 100% pati Bunga Sakura semula jadi yang memberikan kelembapan hebat untuk tubuh anda. Juga dengan tambahan air Micellar demi memastikan sensasinya lebih menyerlah untuk kulit yang semakin berseri dan kesan pembersihan yang mendalam. Hanya dalam sekali mandian, kulit anda akan kekal terhidrat untuk sepanjang hari.
Ulasan
Beli sekarang
Nor Zailimah

5 Ulasan

Kamunting • 11/10/2024
Perfumed Shower Micellar Cherry Blo (Ski

Bau yang wangi sangat.... recommended pada sesiapa yg ingin mencuba nya

Nabilah

58 Ulasan

Johor Bahru • 28/3/2024
sangat wangi

wangian dari bunga sakura semerbak baunya. mlembutkn kulit

Azera

78 Ulasan

Pasir Mas • 29/6/2023
Wangi dan Menyegarkan

Jatuh hati dengan Perfumed Shower Micellar Cherry Blo.Sangat2 wangi dan menyegarkan .Kulit semakin lembut dan berseri selepas menggunakan sabun ini .Saya sentiasa memastikan produk ini berasa di bilik air rumah saya

D
Diyanah

7 Ulasan

Kota Bharu • 7/3/2023
ok tp kurg segar

ok pd sy cuma wangian nye kurg wangi dr yg warna hijau sy cuba..terima kasih

H
Husna

7 Ulasan

Taman Bertuah • 30/1/2023
Wangi

Lepas guna kulit menjadi lembut dan wangi love it.

Sharon Jipanis

2 Ulasan

Penampang • 29/12/2022
Sangat wangi

Bila mandi guna ni bau harum boleh brtahan sampi pagi..melekat di kulit bau harum.apa yg saya suka dgn produk ni adalah kewangian dgn buih.kalau boleh produk ni jgn hilang kan dri pasaran

Azlin

62 Ulasan

Klang • 20/12/2022
Bau Cukup wangi

Perfumed Shower Micellar memang wangi dan sedap sangat bau dia, lepas mandi terasa segar dan lembut sahaja kulit. Bau dia melekat pada kulit untuk jangka masa yang agak lama, saya memang suka Perfumed Shower Micellar ini

Amalia

6 Ulasan

Setapak Jaya ,Setapak • 5/12/2022
Wangian yang menyegarkan

Pertama kali saya beli produk ini terus jatuh cinta dengan kewangiannya yang sangat harum . Kulit Sangat lembut dan baunya tahan lama. Suka sangat dengan produk ini.. saya sangat recomended

Nur Atikah l

21 Ulasan

Kulai • 4/12/2022
Wangi

Berbau sangat wangi..bagus utk kulit..berbaloi utk digunakn..hrga yg berpatutan.

Cik salma

5 Ulasan

Sungai buloh • 3/12/2022
Ok best

Da beli produk ni..bau best dan menyegarkan..tahan 3jam lepas mandi. Bau dia tidak terlalu kuat,.sesuai untuk kita rasa segar aelepas mandi.. try lah!

Beli sekarang

Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.

© 2025 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.