3.7 5 0 6 6 Mencuci wajah kini adalah pengalaman yang meriangkan dengan POND's Mineral Clay Facial. Dirumus dengan 100% tanah liat asli dari Maghribi dan kandungan aktif, ia menyerap kotoran 4x lebih hebat dan memperkayakan kulit anda dengan bio mineral untuk menyerlahkan keserian yang terunggul.
Pond's Mineral Clay Facial Foam
  • 3.7 Daripada
  • 6 Ulasan

Ulasan

31/05/2020
DO NOT USE CLAY MASKS!
clay masks are generally harmful for your skin as it strips your skin. it makes the skin feel very dry and is not suitable for sensitive skin. i do not recommend such a bad producr.
15/05/2020
Good for combination skin
It might be good for people that have combination skin or normal skin type as it is not drying and felt moist after cleansing.
04/05/2020
Pencuci muka ponds
Produk ini bagus tetapi tidak sesuai dengan kulit saya..
22/04/2020
Pond Mineral Clay
I have tried the charcoal types. I like the texture, not too sticky and the foam easily to foam. My face feel soft and clean after used it.
21/04/2020
Pond's Mineral Clay Foaming Face Wash (Instant Brightness)
In love with Pond's Mineral Clay face wash because its give me oil-free glowing skin. The texture is a creamy clay which smells amazing and leaves the skin deeply cleansed without the tight/rough feeling. It really worked well for me and my skin!
01/04/2020
Reviewby@mybeautyskin
Kalau semua nak tahu saya guna cleanser ni dah lama tau . saya guna yang warna pink tu . sekarang ni saya dah 21 . saya start guna dari umur 16 tahun lagi . best sebab muka saya tak kering pun guna cleanser ni . lagi satu muka saya jadi lebih cwrah hehe

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama