Pond's Mineral Clay Facial Foam

4.1 5 0 10 10 Mencuci wajah kini adalah pengalaman yang meriangkan dengan POND's Mineral Clay Facial. Dirumus dengan 100% tanah liat asli dari Maghribi dan kandungan aktif, ia menyerap kotoran 4x lebih hebat dan memperkayakan kulit anda dengan bio mineral untuk menyerlahkan keserian yang terunggul.
Pond's Mineral Clay Facial Foam

Ulasan

05/02/2021
Pond clay cleanser
I got it recently and it had become my favourite cleanser ! Its wont make your skin tight at all although it is a clay texture. The smells just mild and nice wont have alcohol smells like other famoys brand.
24/11/2020
Kecantikkan
Sangat lembut pada kulit,,membersihkan kulit secara semulajadi,..
03/11/2020
Usefull for skin care
Its perfectly working on my face. this products solving my acne problem.i am useing this products more than 2 years. i reccomnded my friends. now its easential for me. loved ponds
17/10/2020
Oily face rescuers
I currently use this product, the oil control one. It really will remove excess oil on your face without dry out them. The pores will also tighten. You’ll wake up with refreshing face!
31/05/2020
DO NOT USE CLAY MASKS!
clay masks are generally harmful for your skin as it strips your skin. it makes the skin feel very dry and is not suitable for sensitive skin. i do not recommend such a bad producr.
15/05/2020
Good for combination skin
It might be good for people that have combination skin or normal skin type as it is not drying and felt moist after cleansing.
04/05/2020
Pencuci muka ponds
Produk ini bagus tetapi tidak sesuai dengan kulit saya..
22/04/2020
Pond Mineral Clay
I have tried the charcoal types. I like the texture, not too sticky and the foam easily to foam. My face feel soft and clean after used it.
21/04/2020
Pond's Mineral Clay Foaming Face Wash (Instant Brightness)
In love with Pond's Mineral Clay face wash because its give me oil-free glowing skin. The texture is a creamy clay which smells amazing and leaves the skin deeply cleansed without the tight/rough feeling. It really worked well for me and my skin!
01/04/2020
Reviewby@mybeautyskin
Kalau semua nak tahu saya guna cleanser ni dah lama tau . saya guna yang warna pink tu . sekarang ni saya dah 21 . saya start guna dari umur 16 tahun lagi . best sebab muka saya tak kering pun guna cleanser ni . lagi satu muka saya jadi lebih cwrah hehe

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama