4.6 5 0 499 499 Dirumuskan dengan fomula yang mengandungi campuran 5 jenis pelembut, QV Cream membantu melegakan dan memperbaharui kulit kering dan sensitif. Ia amat sesuai bagi bahagian yang kerap kering pada siku, lutut dan tangan. <br> <p>Ciri-ciri produk: <br> • Memberikan kelembapan berpanjangan <br> • Terbukti melembapkan kulit selama 24 jam <br> • Bebas dari wangian dan bahan lain yang menyebabkan kegatalan <br> • Disyorkan oleh pakar dermatologi <br> • Jenama dermatologi No.1 di Australia <br>
QV Cream
  • 4.6 Daripada
  • 499 Ulasan

Ulasan

06/04/2020
Sticky,non absorbent,can be cold cream
The texture is too thick to be applied to whole hand but is good for only ezcema spots.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
10/03/2020
Saya sangat menyukai
Saya syorkan anda untuk guna qv cream. Cream yg sesuai utk pelbagai jenis kulit.tidak melekit & mudah serap pada kulit.qv cream terbaik. #htcmyxQVCream, #QVCream, #QVskincaremy, dan #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
17/02/2020
Tahan lama, selesa,lembut
Saya suka menggunakan produk qvcream kerana tahan lasak,lembut,tahan lama dan cepat meresap ke kulit..
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
16/02/2020
Moisture ~ non sticky ~ good product~~
Moisture ~~ non sticky. Very good product ~ can try for those havent use this b4
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
10/02/2020
Good product for try
QV cream is a good product for try and value most important thing is is not sticky or oily after applye
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
15/01/2020
The best product
Thanks for give me a trial, the best product i use. Very recommend
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
31/12/2019
Absorb quick, best moisturizer and sooth
Qv Cream merupakan moisturizer terbaik yang pernah saya cuba. Tanpa bau yang menyengat, sangat melembabkan kulit saya terutama di kawasan siku dan buku lali. Sangat bagus lagi digunakan selepas mandi. Lagi efektif. Texture yang berkrim memungkinkan cream ini lock moisture di kulit saya dengan lebih bagus. Sangat rekemen pada mereka yg mempunyai kulit sensitif dan kering
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
30/12/2019
very good
敏感肌肤对我都很合适,吸收很快。连小孩都很喜欢,都会自己去拿来使用。很满意,我会推荐给我的亲戚朋友。
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
07/12/2019
non sticky, quick absorb, hydrate
First, the sample I received has 100g which is a big tube. Second, It is fragrance-free, so it is good for sensitive skin. Thirdly, it is consider thick moisturizing cream but can quickly absorb. Lastly, its hydration can last for a very long time. I would certainly recommend this for those who need a skin cream that is free from perfume.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
26/11/2019
sangat lembut tidak meleket
sangat lembut,senang apply , tidak meleket, selesa selepas menggunakan nya..dari segi bau,kurang menyenangkan mungkin boleh tambah pewangi untuk bau yang menyegarkan.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
26/11/2019
will buy again
QV cream let me feel comfort ,nt so oily,no longer dries skin,price reasonable,will buy next time!!
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
23/11/2019
tidak melekit..cepat menyerap & selesa
qv cream sangat bagus bagi mereka yg mempunyai masalah kulit kering.setelah sy menggunakan qv cream..kulit sy terasa lebih lembap..qv cream jugak tidak melekit dan cepat menyerap.sgt bagus.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
22/11/2019
Cepat keringTidak melekitCepat meresap
Selepas saya cuba cream QV ni..saya dapat rasakan...krim ni sgt2 cepat meresap dan tidak melekit...ianya sgt2 cept mengeringkan luka2 ditangan yg masih baru...tp mgkin tangan saya lmbt melembab...masih perlu gunakan pelembab lain yg sgt2 melembab..gatal2 cepat hilang kalo tiba2 alergic datang....sgt2 bagus utk dicuba #htcmyxQVCream, #QVCream, #QVskincaremy, #hometesterclubmy.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
22/11/2019
comfortable.smooth,easy
I will improve my friend to use qv cream because use qv cream can feel all day very comfortable ,smooth,happy #htcmyxQVCream, #QVCream, #QVskincaremy,#hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
21/11/2019
Light non-greasy replenisher
Love this marvelous #QVCream . Compared to other reviewers, I would say I have relatively average skin. I do not suffer from eczema or have allergies which would lead to adverse reactions. After i received the sample from #hometesterclubmy , I use QV cream as a body moisturizer on a daily basis after night shower. I find my skin takes it in well and it is highly moisturizing. I also use it as a hand cream from time to time and it is non-greasy/ fast absorbing, leaving my skin silky smooth. It is a simple moisturizer with minimal scent and no colourant. This 100g tub will last you for a long time. I previously used Nivea body lotion and whilst it was highly absorbent, I found it did not moisturize my skin sufficiently enough and the moisturizing effect not long lasting. QV cream is thicker in texture. It leaves a protective barrier on my skin for the whole night sleep. I used it on my 2 years old son too and he has no adverse reactions from it. #htcmyxQVCream #QVskincaremy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama