4.8 5 0 454 454 Pastikan rambut anda sentiasa berasa segar, licin dan bebas daripada kelemumur dengan Rejoice Hijab 3in1 Perfect Cool Shampoo. Ia diformulasikan khusus bagi wanita yang menggunakan hijab. Ekstrak mentol memberikan anda kesegaran dan sensasi dingin, manakala bunga Kasturi pula memberikan rambut keharuman berkekalan. Gunakannya bersama Rejoice Hijab 3in1 Perfect Conditioning Conditioner.  <br><br> Selepas bershampu, letakkan perapi rambut ke atas rambut basah. Bilas dengan rapi.
Rejoice Hijab Perfection Series
  • 4.8 Daripada
  • 454 Ulasan

Ulasan

26/03/2020
Smooth, silky and smell so good!
Rejoice Hijab Perfection Series has change my daily life, even when I wore my veil all day, my hair can still feel so smooth and smell so nice as per after I wash my hair. It didn't broke my hair and it keeps my hair stronger and stronger every single day!
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
26/03/2020
Cool, great and the best!
Rejoice Hijab Perfection Series it the best hijab shampoo I've ever tried..it gives me a cool sensation and leave my hair smells good all day long..it makes me feel comfortable when wearing my hijab and my scalp become less itchy than before. It is the best shampoo for us, hijabista!
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
26/03/2020
Yakin diri sentiasa
Percayalah anda tidak akan mencari syampu yang lain setelah anda mencuba Rejoice Hijab Perfection Series yang amat berbaloi dari segi harga dan kualiti yang terbaik yang menyegarkan rambut walaupun anda bertudung.. Tiada rasa gatal, rambut kusut dan berbau lagi..
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
26/03/2020
refreshing cooling kebabom
The best thing i like about rejoice hijab perfection series is the fragrance. This is because the combination of Bunga Kasturi fragrance and menthol smell good. In addition, the cooling sensation refreshing my head after a long day wearing hijab. Overall, i suggest this product to all hijabista. I will repurchase this product soon.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
26/03/2020
Refreshing your looks
I really love the smell! Thought it only cleanse my hair but it gives refreshing cooling sensation both in conditioner and shampoo. Ive been advised to not wash my hair frequently because my hair is thinning, but with these series of Rejoice Hijab Perfection, I feel it does help on making my hair looks bouncy. I don't need to buy other hair sprayer since the scent stays even until the next wash. Oh talk about dandruff, I haven't seen them anymore & my scalp stops itch after my first using it. These are definitely my next purchase!
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
26/03/2020
Love it like it
Terbaik dan sudah jatuh hati dengan rejoice serta akan seti dengan rejoice..
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
26/03/2020
Harum & segar
Sgt bgus...sentiasa wangi..bau kekal walaupun bertudung..sgt selesa
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
26/03/2020
satisfied
very satisfied with this product..will buy again next
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
26/03/2020
you gonna luv it
Make your hair feel fresh, smooth and free from dandruff with Rejoice. Menthol extract will give you freshness and cool sensation, while Kasturi flower will give your hair a lasting fragrance. Compliment with Rejoice Hijab 3in1 Perfect Conditioning Conditioner.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
26/03/2020
KEYAKINAN KELEMBUTAN KEPUASAN
PADA SAYA REJOICE HIJAB INI SESUAI DIGUNAKAN OLEH SEMUA WANITA TIDAK KIRA BERHIJAB ATAU TIDAK KERANA IA DAPAT MEMPERTINGKATKAN KEYAKINAN DALAM DIRI ANDA KETIKA MEMPUNYAI URUSAN DILUAR.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
25/03/2020
Wangi. Segar. Lembut
Rejoice Hijab Perfume best! Bau sangat wangi dan ada rasa cooling menthol masa kita syampu tu. Conditioner pun best pakai. Bau wangi tu tahan lama walaupun dah seharian pakai tudung. Senang nak bilas lepas pakai. Tak ada rasa melekit atau berminyak lepas bilas. Recommended sangat la Rejoice Hijab Perfection ni untuk korang yang setiap hari pakai tudung tapi dalam masa yang sama nak menjaga rambut supaya sentiasa sihat dan segar.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
25/03/2020
Harum dan menyegarkan!
Saya paling suka tentang Rejoice Hijab Perfection Series kerana kulit kepala saya tidak lagi gatal dan berminyak. Rambut saya jadi lembut dan terurus. Paling penting rambut saya berbau harum walaupun seharian saya memakai tudung. Saya perasan sejak mengunakan Rejoice Hijab Perfection Series ini rambut saya makin kurang gugur semasa mencuci rambut dan lepas mandi tiada lagi rambut gugur dalam bilik. Saya sangat puas hati. Serius!
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
25/03/2020
Wamgi,segar & mudah didapati
Dengan rejoice hijab perfection series kulit kepala lebih selesa,tiada lagi kegatalan & bau yg kurang menyenangkan ketika menanggalkan tudung walaupun sudah berjam2 lamanya. Rambut saya juga lebih nampak sihat dan tebal.. Hujung rambut yg rosak pun nmpak lebih bermaya serta keguguran rambut saya semakim bkuranggan membuatkan saya lebih yakin..terima kasih kerana memperkenalkan rejoice hijab perfection series. Product ni memang membantu menyelesaikan masalah saya dan dapat menjimatkan kos untuk saya beli rawatan...dengan menggunakan rejoice hijab perfection series, semua masalah rambut saya selesai. #HomeTesterClub #RejoiceHijabPerfectionSeries
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
25/03/2020
RHB wangi, segar & lembut
Terima kseh htc.. rugi sape xcuba.. syampu rejoice hijab sgt bagus.. kulit kepala terasa sungguh segar semasa, dan selepas guna syampu .. yang penting ianya sangat lah wangi... Wlau tidak pakai selama beberapa hari, wangiannya masih ada... Rambut jadi lembut dan mudah diurus...
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
25/03/2020
Wangi, Mudah,Selesa
Bau yang Harum,menghilangkan kelemumur dan gatal kulit kepala Formulasi perapi mudah dibilas Sangat suka akan produk ini Akan beri mencadangkan kepada rakan2 yang berhijab
  • Diuji di rumah dengan produk percuma

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama