4.4 5 0 54 54 Rejoice Perfume Smooth Shampoo direka oleh pakar minyak wangi antarabangsa dengan diinspirasikan daripada bahan-bahan paling eksotik seperti Pear English, Red Berry, Muguet, Peony, Gardenia Perancis, Freecia dan Aprikot Asia, Musk, Amber dari Eropah dan Asia bagi memastikan rambut lembut, licin dan wangi.
Rejoice Perfume Smooth Shampoo
  • 4.4 Daripada
  • 54 Ulasan

Ulasan

13/03/2020
rejoice for hijabista
saya suka sangat2 produk rejoice dan yang paling best bila rejoice ada keluarkan produk untuk perempuan bertudung, saya memang syorkan kepada semua untuk cuba syampoo ini
13/03/2020
Rejoice hijab 3 in 1
Bau yang sangat wangi .. amat menyukai produk ini dan merekemen kan produk ini kepada semua yang belum mencuba dan ingin mencuba .. so love it
13/03/2020
Syampu terbaik
Syampu ni wangi sangat! Walau bertudung, bila buka tudung je mmg bau dia kekal wangi. Rambut pun lembut. I love this syampoo so much! Worth for money and good for my hair
10/03/2020
Good product!
Sangat bagus untuk wanita bertudung , wangian long lasting kulit kepala sangat kurang rasa gatal , lembut pada rambut dan sy syorkan kepada wanita bertudung diluar sana . 👍👍👍
11/11/2019
Smooth and silky but hair fall
My hair scalp is quite sensitive. This shampoo made my hair smell nice, smooth and silky but i have massive hair fall.
28/08/2019
HUSBAND TERPIKAT DENGAN ISTERI SEBAB WANGIAN SYAMPU
Sejak zaman anak dara lagi saya menggunakan syampu rejoice. Rejoice mampu melembutkan rambut saya. Lebih-lebih lagi rejoice perfume smooth ni bau dia memang memikat. Suami suke dekat saya sebab bau harum syampu ni lah. Tak sia-siasaya pakai rejoice. Memang memukau citarasa saya dan menambah cinta suami kepada saya. Terima kasih rejoice!
08/02/2019
RAMBUT RASA LEMBUT DAN WANGI
REJOICE NI WANGI LAH LEPAS CUCI RAMBUT, RAMBUT PON RASA LEMBUT.
31/01/2019
rambut harum dan wangi
saya suka dengam harumannya dan rambut saya menjadi lembut dan senang di sikat . tak gugur dan mudah diatur haruman tahan lebih lama. ia membuat saya segar sentiasa walaupun berhijab
30/01/2019
side effect
to be sincere i love the scent... but it gave me massive hair fall..
17/01/2019
wangi dan lembut
saya suka dengan baunya yang harum dan tahan lama. Rambut juga lebih lembut selepas gunakannya
11/01/2019
Sangat wangi dan lembut
Wangian kekal walaupun bertudung. Rambut terasa lembut. Sudah guna 3 botol setakat ini. Sangat puas hati.
09/12/2018
Rejoice Perfume Smooth Shampoo
Seriusly ...rambut saya lebih lembut apabila memakainya. Rambut lebih wangi dan baunya tahan lama walaupun bertudung.
05/12/2018
Super smooth and good
My hair super smooth and smells very good. After using this shampoo, my hear getting soft and the smoothness is great.
14/11/2018
Does the job for relatively cheap price
It smells better than the old Rejoice. It is also better in term of harshness due to sulfates.
28/10/2018
Buy
Wangi,terasa segar kulit kepala selepas menggunakannya.. baunya yang wangi dan jugak tahan lama

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama