4.5 5 0 434 434 Memperkenalkan SAFI Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion, penyegar & pelembap 2-dalam-1 yang diuji secara dermatologi dan menjadikan kulit terhidrat dan cerah sempurna. <br> Diformulasikan dengan kombinasi 5 Asid Hyaluronik yang menghidratkan kulit dan Nano Oxygen + Nano BioWhite = Teknology OxyWhite untuk kulit cerah dan berseri. Pelembap ringan ini cepat diserap, tidak melekit dan tidak berminyak. Ia mengunci 2x lebih kelembapan dengan setiap penggunaan dan melembapkan kulit selama 24 jam.
SAFI Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion
  • 4.5 Daripada
  • 434 Ulasan

Ulasan

01/02/2020
Good, affordable, & recommended
I tried this for 14 days and it works well. Skin hydrates just as promised. However, in terms of whitening, there is just a bit difference from before. The result is not that visible. Still, the product is good in terms of hydration. Recommended.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
24/01/2020
Good For Dry Skin For Working long Time
Very Like Ur Product Safi Balqis Oxywhite whitening Hydrating Lotion ..
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
21/01/2020
Moisturises,cool sensation,whitens skin
TQVM @hometesterclubmy for giving me opportunities to try on this SAFI Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion product for free. It's even an 100ml worth for a trial. I am absolutely satisfied upon using this lotion on my face. I applied twice a day, on morning time after shower and midnight time before going to bed. It can whitens, hydrates and moisturise your skin with optimum effect. I can feel cool sensation after application. It can absorb quickly into my skin. It makes your skin feels fresh all day. Recommended for normal skin like mine. I definitely encourage my friends & family members to try this product. That's all and thank You. #htcmyxSAFIOxyWhite, #SafiMalaysia, #safibalqishydratinglotion, #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
16/01/2020
Hydrating. Moisturizng. Brightening.
My skin feels so soft now and definitely looks brighter. So happy !
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
15/01/2020
LEMBAB, LEMBUT DAN CERAHKAN KULIT MUKA
Setelah mencuba SAFI Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion, kulit saya terus rasa lembut dan licin apabila lotion tu menyerap ke muka. Mudah menyerap dan tak meninggalkan kesan melekit langsung pada muka. Bau lotion ni pun tak terlalu kuat. Texture pun tak terlalu cair dan pekat. Yang penting, lepas menggunakan lotion ini, kulit muka saya lebih kelihatan sihat, lembab, kurang berminyak, cerah dan jerawat memang tak naik di muka sebab ada kandungan 5 jenis Hyaluronic Acid. So, memang rekemen sangat dan sangat berpuas hati. #htcmyxSAFIOxyWhite, #SafiMalaysia, #safibalqishydratinglotion, #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
13/01/2020
Good! Lembut dan gebu
Krim muka yg bagus!!! Anda patut cuba #SafiMalaysia
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
12/01/2020
dah la bagi sample pun punya besaq😍😍😍
bestttt sangat . hampa patut tryyy .. saya dah try muka pun makin berseri .lembut je dah x kusam sangt dah kulit muka . rugi hampa x tryyy .
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
01/01/2020
Lembab, Cerah dan Sempurna
Ia adalah hydrating lotian yang pertama yang saya cuba dan saya jatuh hati selepas seminggu saya menggunakan produk ini. Kulit terasa lembab, makeup kelihatan sempurna dan terasa tona kulit semakin cerah. Sangat sesuai kulit yang berkulit kering dan tidak bermaya. #htcmyxSAFIOxyWhite, #SafiMalaysia, #safibalqishydratinglotion dan #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
25/12/2019
Naik ruam merah selepas seminggu guna
maaf..tak sesuai utk kulit sy..naik bintik bintik gatal kecil slps seminggu penggunaan..
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
24/12/2019
menyerap,memlembapkan &menyegarkan
menyerap,memlembapkan &menyegarkan kulit muka #htcmyxSAFIOxyWhite, #SafiMalaysia, #safibalqishydratinglotion dan #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
23/12/2019
Rejuvenate my skin
The consistency is good, its colorless and it indeed hydrate my skin. However, it has a strong perfume smell which I do not like. Should stick to scentless formula.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
19/12/2019
Ultimate skin saviour
If you're looking for a quick fix for your skin, this is definitely worth to try. The texture is extremely fast absorbing but doesn't leave your skin sticky. You'll see instant glow after applying, and after few weeks of using this religiously, you'll see your pores slowly becoming less visible and your skin texture and complexion getting better. I'm glad I found this
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
17/12/2019
suitable for dry skin & sunburn
I love this product .its compax & unique . If u had sunburn , hydrates skin I barely recommend you to buy this product !
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
17/12/2019
Moisture,whitens,glowing
For the first time use Safi hydrating lotion it gives a flawless look already. My skin keep hydrated for all day long. The make up also stay still without looking cracks. When being at home I just apply Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion after washing my face, and my skin looking fresh for all day long without any flaws.So,I’m highly recommended Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion as a must buy face lotion. #htcmyxSAFIOxyWhite #SafiMalaysia #safibalqishydratinglotion #hometesterclubmy
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
12/12/2019
My skin looks smooth silky.
I like this product. My skin feels silky smooth and gentle.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama