4.7 5 0 7 7 Segarkan kulit dan cerahkannya dengan perlindungan matahari yang terunggul. Krim 3 dalam 1 ini menghilangkan tanda penuaan, melindungi kulit daripada sinaran UV dan memperbaik warna kulit tidak sekata dalam hanya 10 saat.
SENKA White Beauty Serum in CC SPF50
  • 4.7 Daripada
  • 7 Ulasan

Ulasan

23/06/2020
Brigthen my skin
Easy to apply! Hydrating and protect my skin from UV ray. It helps to brigthen my skin too. Love it ! It have SPA 50+ and i think it so good
08/06/2020
effective product!!!
although i have very sensitive skin, it works perfectly fine and does not irritate my skin. it is very hydrating too! would definitely recommend it to others.
30/05/2020
Love it
Saya dah cuba. Ianya sangat sesuai dengan kulit saya.
30/05/2020
Good product with reasonable price
My holy grail product. Moist and easy to apply. Price is reasoanable. Definitaly will continue buying this brand and it other range of product.
20/03/2020
High sun protection
Me uses as protection from sun, Its toning and brighter my skin.Protect my skin from UV rays and reduce all age spot...my face look smooth and barrier
12/03/2020
Kulit yang berseri
Dengan penggunaan yang teratur, kulit saya lebih anjal, gebu dan yang paling penting kulit saya kelihatan lebih berseri dan lebih sihat. Saya percaya dengan gabungan produk yang lain dari senka saya akan mendapat tekstur kulit yang saya inginkan! Selamat tinggal kulit kusam!
06/03/2020
serum terbaik
kulit menjadi lembut dan sesuai dengan kulit saya yang berminyak.
01/06/2020
Saya pengguna Pencuci muka Senka , krim uv dan gel krim Senka..sangat sesuai dengan kulit saya dan saya ingin mencuba serum ini untuk hasil yang lebih baik.
30/05/2020
Belum pernah cuba...nak mencubanya bagi kesihatan diri..
30/05/2020
I want to try this. I have combi skin (normal to dry).
28/04/2020
Saya menggunakan pemcuci muka senka.. Dan produk senka memang bagus.. Mungkin saya boleh mencuba produk ini sekiranya diberi satu produk sample
27/03/2020
Belum cuba dan mahu cuba produk ini..saya aktif bersukan dalam bola tampar dan selalu bermain di bawah sinaran uv..jadi saya memerlukan sunblock kni
17/03/2020
SEKARANG SY MENGUNAKAN JENAMA HELICARE SF30. MUNGKIN SY BOLEH TRY PRODUK INI
08/03/2020
Saya ingin mencubaa, ramai bagi komen terbaiik, semoga ada rezeki saya😍
08/03/2020
This product has not been used. Hope to have the opportunity to try this brand's products.

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama